Genel Sohbet (İstanbul) - 4.7 İle Sallandık. .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YollarınSonu..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun. En üst katta oturduğum için direkt hissettim. Sarsıntı fazla değildi ama sanki bitmek bilmedi. İnsanı inanılmaz çaresiz bırakan bir şey deprem. Allah korusun.

Geçmiş olsun. En üst katta oturduğum için direkt hissettim. Sarsıntı fazla değildi ama sanki bitmek bilmedi. İnsanı inanılmaz çaresiz bırakan bir şey deprem. Allah korusun.

Esenlikler.

Geçmiş Olsun, Araçtaydım Sanki Hemen Altımızda Yerin Altında Tesiri Yüksek Bomba Patladı. .

Bu anekdot kesinlikle çok teknik ve detaylı bilgiler içeriyor hani inancım gereği Allah daha iyisini bilir ama bilim gereği herşey korkutucu yönde umarım evlatlarımız sevdiklerimiz ve tüm insanımız çok fazla zarar görmez ve bu tip ufak sayılacak (beklenene göre) depremlerden ders çıkarır ve kendimizce önlemler alırız. Hatırlatma için teşekkür ederiz.

Bazı uzmanların görüşü de bunların yanısıra alt yapı tamamen çöküp, kanalizasyon sisteminin su şebekesi ile karışacağı ve yeraltı canlılarının özellikle farelerin ortada cirit artacağı ve salgın hastalıkların baş göstereceği yönünde.

Ayrıca bir çok yeni yapılanmaya rağmen özellikle eski seçim dönemlerinde kaçak olarak o dönemlerdeki dingil usta ve müteahhitler tarafından yapılan deniz kumlu, incecik ve yetersiz demirli, 4 kolondan ibaret bir sürü binalar olduğu unutulmasın.

Risk bu kadar yakın ve yüksek orandayken çok ciddi şekilde üstüne eğilmek gerekiyor fakat nerdee.

Geri