Suda ıslanması durumunu merak ettim bende...Bir hafta içildikten sonra dryburn yapıp fırçaladığımız tel kullanılırsa oda kullanılır. Tek bir şeye dikkat etmen lazım oksitlenme!!!!
Oksitlenme yani pas varsa direk çöpe at yenisini sar..
Kanthal kullanıyorum ıslanırsa direk çöpe atıyorum, teşekkürler hocam...Islanan telin ss ise zaten pas tutmayacaktır, fakat Nife ise içinde demir olduğundan kuşkulanabilirsin, kanthal A1 içersinde markasına göre %60-75 arası demir var direk çöpe at, bildiğim kadarıyla Ni ve Ti teller paslanmıyor.
Şöyle hocam bizim evde çocuk çok olduğu için sarım yaparken tele su döküldü, malum çocuklu evde herşey olabiliyor...Suda uzun süre beklemiş ise sorun olabilir ama kor haline gelmiş teli ılık suya sokarak temizler idim zamanında. Telin yüzeyinde kalan partikülleri temizleme de çok kullanışlı ama uygun deckli bir atoda.
Tel fiyatları ayağa düştüğü için artık yapmıyorum ama konu ile ilgili videolar var.
Bir de telin suyun içinde ne işi var ki ıslansın onu anlamadım
Allahım analı babalı büyütsün inşallah. ? Haklısınız herşey olabilir. Bende de mesela kedi var sakın yanlış anlamayın kıyaslama yapmıyorum. Ama herşey gelebiliyor başımıza. ?Şöyle hocam bizim evde çocuk çok olduğu için sarım yaparken tele su döküldü, malum çocuklu evde herşey olabiliyor...
Bide üstüne kedimiz var allahtan kedi hepsinden uslu çocukların...Allahım analı babalı büyütsün inşallah. ? Haklısınız herşey olabilir. Bende de mesela kedi var sakın yanlış anlamayın kıyaslama yapmıyorum. Ama herşey gelebiliyor başımıza. ?
Bende de 6 tane kedi var. Tümleşik bir aile olduk. Hanım ben ve altı kedi. Yakında da Allah izin verirse çocuk olursa düşünemiyorum. ? ?Bide üstüne kedimiz var allahtan kedi hepsinden uslu çocukların...
Valla hocam ben pek tavsiye etmiyorum çocuk???, işin latifesi bi yana, tabi 3 buçuk yıldır 4 çocukla yaşayınca böyle oluyor...Bende de 6 tane kedi var. Tümleşik bir aile olduk. Hanım ben ve altı kedi. Yakında da Allah izin verirse çocuk olursa düşünemiyorum. ? ?
Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah. ?Valla hocam ben pek tavsiye etmiyorum çocuk???, işin latifesi bi yana, tabi 3 buçuk yıldır 4 çocukla yaşayınca böyle oluyor...
Hocam çocuklar haylaz olur öyle şeyler anlık ıslanma ile birşey olmaz hocam oksitlenme için can attığını sanmam kanthal ın. Suda beklemiş ise sorun olabilir ama su sıçradı diye de ziyan etmeyin teliŞöyle hocam bizim evde çocuk çok olduğu için sarım yaparken tele su döküldü, malum çocuklu evde herşey olabiliyor...
Aklıma mesai arkadaşım geldi sizi görünce. İkizleri oldu, izin günlerinden yakınıyor tüh bugun tatil kaçamayacağım evden diyeValla hocam ben pek tavsiye etmiyorum çocuk???, işin latifesi bi yana, tabi 3 buçuk yıldır 4 çocukla yaşayınca böyle oluyor...
Göktanrım alkışımızı duysun bizleri ahlaklı sebatlı fedai kılsın...Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah. ?
Valla hocam olmayınca sesleri, olunca sessizlik özleniyor...Aklıma mesai arkadaşım geldi sizi görünce. İkizleri oldu, izin günlerinden yakınıyor tüh bugun tatil kaçamayacağım evden diye
Ama evlat ahirette sürurdur hocam