• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Isı kontrol modu.

MehmetYILDIZ

Community
Merhabalar,
İlk defa ısı kontrol modunda buharlamayı denedim.Coilin direncini 0 ohm görüyor aynı coili watt modunda ise okuyor.
coil:ss316l 7 tur aralıklı 2,5 mm
mod:Ml class
tc ayarları yapıldı tcr:92 ortam sıcaklığı 26 derece ,14joul ,220 derece coilin pilden cektıgı voltaj 3,56

ateşleme yapamıyorum "dry coil no liquid" hatası alıyorum.Varmıdır bir çözüm.

İyi forumlar.

Merhaba
Ml class ı daha yeni aldığım için henüz ısı kontrollü deneme yapamadım.
Ancak mx class da kullanıyordum. Bahsi geçen uyarıyı sadece pamuk kuru iken alıyordum.Girdiğiniz değerler doğrudur. Coili likitlediniz mi?

O hata, telin fazla ısınması ile paralel verilir genelde. Teli kontrol etmenizi öneririm.

Ekleme Bobini 0ohm görmesi, telin bir yere değmesi ile alakalı da olabilir. Her halükarda yeni tel sarmanız sorunu kökten çözer.

Anlayamadığım nokta şu mod, aynı coili watt modunda 0,9ohm okurken tc modunda neden 0 ohm okuyor
Hocam görmeden bir şey demek mümkün değil ama verdiğiniz değerler ile tahminim bu yönde. İlaveten modun ayarlarını da bilmiyorum nasıl yaptınız. Kaldı ki o sarımda 0.6ohm civarı bir değer vermesi gerek diye kalmış aklımda.

Hocam görmeden bir şey demek mümkün değil ama verdiğiniz değerler ile tahminim bu yönde. İlaveten modun ayarlarını da bilmiyorum nasıl yaptınız. Kaldı ki o sarımda 0.6ohm civarı bir değer vermesi gerek diye kalmış aklımda.
aynı atomizeri pico ya taktım gerekli ayarları yaptım ve pufflayabıldım.Ml classın tc moduyla ilgili çalışmama ihtimali olabilir gibi geliyor.Ben başka bir atoyu sarıp deneyım bakalım nasıl olacak.

aynı atomizeri pico ya taktım gerekli ayarları yaptım ve pufflayabıldım.Ml classın tc moduyla ilgili çalışmama ihtimali olabilir gibi geliyor.Ben başka bir atoyu sarıp deneyım bakalım nasıl olacak.
Dediğim gibi mod ayarları, tel sarımınız, yerleşim gibi şeyleri görmeden ne desem sallamış olurum. Kuru pamuk uyarısına başka sebepler de üretebiliriz ama 0ohm görünce aklıma sadece telin bir yerlere değmesi yada hatalı yerleşim geliyor.

Dediğim gibi mod ayarları, tel sarımınız, yerleşim gibi şeyleri görmeden ne desem sallamış olurum. Kuru pamuk uyarısına başka sebepler de üretebiliriz ama 0ohm görünce aklıma sadece telin bir yerlere değmesi yada hatalı yerleşim geliyor.
kısa devre olsa watt modunda ohm değeri vermemesi gerek diye düşünüyorum.Sorun tc modunda coili görmemesi sanki kart yada yazılımsal bir sıkıntı gibi.Bakalım ben durumu çözersem burdan paylaşırım.Sağol ilgin için.

Sıkıntıyı giderdim.Modun yabancısı olmak ile alakalı bir sıkıntıymış.Coil de elde ettiğimiz ohm değerini sabitlemek gerekiyor ki bu ml classs için +/- tuşlarına 3 sn basarak oluyor.Daha sonra cihaz tc modda ohmu görüp işlevini yerine getiriiyor.

İyi forumlar.

Sorunu çözdüğünüze sevindim hocam. Bu arada gerçekten güzel bir moda sahipsiniz güle güle kullanın ... :)
Sormayın gece 3:30 gibiydi en son çözdüğümde.Çok da basit bir şeymiş lakin modun yabancısı olunca butür sıkıntılar normal.Siz de yeni ml kullanıcısıydınız yanlış hatırlamıyorsam .En azından siz bu sıkıntıyı yaşamayacaksınız :)

Geri