Genel Sohbet İş fikirleri

kadirsahin21

Community
Öncelikle selamlar . Konuyu umarım doğru yere aciyorumdur. Genç kardesiniz olarak ufak çaplı bir işe atilmayi planlıyorum. Şipşak fotoğraf satmak...
Eskisi kadar popüler değildir elbette . Ancak retro kültürünün aktif yaşandığını düşünüyorum. Tane hesabı bu işe girmeyi planlıyorum . İyi kötü fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim . Bunu birazda piyasa araştırması olarak görebilirsiniz :)
Ayrıca bu iş içinde olan fotoğrafçı tedarikçi toptancı kişilerden bir adat dm bekliyorum :)

Resim örnektir :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191104-015832~2.png
    Screenshot_20191104-015832~2.png
    325.5 KB · Görüntüleme: 28
Güzel fikir ancak mevsimlik bir iş bence ????örnek yaz ayları caddebostan sahil????yan gelir olarak yapılabilir şahsi fikrim

Kağıtların tanesi 3 liraydı en son. Kesin zam gelmiştir. Kaça satmayı düşünüyorsunuz?

10 TL diye düşünüyorum

Malum, akıllı telefonlar hayatımıza girdi gireli fotoğrafın aman aman kıymeti kalmadı.
Düzgün açı yakalayamadı diye kocasına saatlerce trip atan kadınlar var. Kadınlarımız.
Haliyle "Ben bunu beğenmedim, bir daha çek!" diyenler olacaktır. Bunları da hesaba katın bence.
Ayrıca çekilmiş dijital fotoğrafı basmak oldukça ucuz. Haliyle insanların sizin bulunduğunuz yerde, o anda, sadece sizde olan bir şeyle fotoğraf çekilmek istemesini sağlamanız gerekiyor. O yüzden @sihirbaz hocama katılıyorum. :)

Malum, akıllı telefonlar hayatımıza girdi gireli fotoğrafın aman aman kıymeti kalmadı.
Düzgün açı yakalayamadı diye kocasına saatlerce trip atan kadınlar var. Kadınlarımız.
Haliyle "Ben bunu beğenmedim, bir daha çek!" diyenler olacaktır. Bunları da hesaba katın bence.
Ayrıca çekilmiş dijital fotoğrafı basmak oldukça ucuz. Haliyle insanların sizin bulunduğunuz yerde, o anda, sadece sizde olan bir şeyle fotoğraf çekilmek istemesini sağlamanız gerekiyor. O yüzden @sihirbaz hocama katılıyorum. :)
Beni korkutan kısım da burası aslında . Tek umut bu konuda retro sever çiftler :) özellikle hanımlar ????

Bı tane drone alıp sahilde veya başka yerde foto çekim yaptıran gelin damata yanaşıp ,uygun fiyata drone ile cekiminizi yapabilirim diye yanasabilirsin..mesela normalde 1000den aşağı çekmezler ama orda anlık 200-300 gibi düşük rakamlara hemen 5 dakika çekim yap ver bı flash bellekte..10 lira 10 lira uğraşmaktan daha kolay hemde emin ol drone gören gelin hemen olayın üstüne atlar..

Bı tane drone alıp sahilde veya başka yerde foto çekim yaptıran gelin damata yanaşıp ,uygun fiyata drone ile cekiminizi yapabilirim diye yanasabilirsin..mesela normalde 1000den aşağı çekmezler ama orda anlık 200-300 gibi düşük rakamlara hemen 5 dakika çekim yap ver bı flash bellekte..10 lira 10 lira uğraşmaktan daha kolay hemde emin ol drone gören gelin hemen olayın üstüne atlar..

Bu dediginizi cunda adasinda yapan birisi var ve guzelde kazandigini biliyorum. Hatta instagram hesabida var, oradan yayinliyordu ve cok guzel yapiyor. Ancak onunki fotodan ziyada fonda bir muzik esliginde video cekimi seklindeydi.

Güzel fikir üstüne yatabilirim :) ancak drone için bütçem biraz kısıtlı . Bu fikir için ayirdigim bütçe 600 700 civarı sonuçta

hocam drone işini düşünüyorsanız aslında bununla ilgili yapılabilen birçok unsur var.Sadece fotograf ile düşünmeyin derim.Örneğin drone ile gayrimenkul vide,i,turizm ve otel reklamcılığı,etkinlik ve spor karşılaşmalarının goruntulenmesi,video vb,küçük veya orta ölçekli video sitesi,sosyal medya hesabı şeklinde olabilir.Ancak drone konusunda birtakım yasal duzenlemeler mevcut.Bu konuyu da göz önünde bulundurmanız gerekecektir

Beni korkutan kısım da burası aslında . Tek umut bu konuda retro sever çiftler :) özellikle hanımlar ????

Retro seven bir kadın, sizce kocasına, sevgilisine instax aldırmamış olabilir mi?
Ben o 500’ü bayıldım hocam. Kız kardeşim de aldırmış geçenlerde. :D
Dediğim gibi, o an, sadece sizde olan bir şeyle, basılması harikulade bir fotoğraf olmalı.

Güzel fikir üstüne yatabilirim :) ancak drone için bütçem biraz kısıtlı . Bu fikir için ayirdigim bütçe 600 700 civarı sonuçta
Evet biraz pahalı ama hem zevkli hemde gelecekte insan hayatında tahmin edilenin kat be kat fazlası yer alacak..bende dji mavic Air var,karga saldırdı 19.kattan düştü ,tuz buz oldu diye indim aşağı sadece fanı ve 3 motor kırılmıştı 2000 civarına tamir ettirdim..ama şunu anladım DJİ bu işin piri,şaşmam..800 civarına dji Tello var ,10 metre yükseklik 13 dakika 720p çekim ...ilk etapta basit çekimler için dusunulebilinir..biraz daha çıkıp 2000 TL mertebesinde de temiz ikinci el dji spark olabilir..mavic Air veya mavic pro 'da bunlardan sonraki segmentte.

Evet biraz pahalı ama hem zevkli hemde gelecekte insan hayatında tahmin edilenin kat be kat fazlası yer alacak..bende dji mavic Air var,karga saldırdı 19.kattan düştü ,tuz buz oldu diye indim aşağı sadece fanı ve 3 motor kırılmıştı 2000 civarına tamir ettirdim..ama şunu anladım DJİ bu işin piri,şaşmam..800 civarına dji Tello var ,10 metre yükseklik 13 dakika 720p çekim ...ilk etapta basit çekimler için dusunulebilinir..biraz daha çıkıp 2000 TL mertebesinde de temiz ikinci el dji spark olabilir..mavic Air veya mavic pro 'da bunlardan sonraki segmentte.
Telefon ve bilgisayar üzerine e sigara marka çukuruna düşünce bide drone çukurunda boğulmaya hazir olayım bakalım hocam :) teşekkürler fikirleriniz için :)

Geri