• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara İda RDA Benzeri RTA Önerisi İstiyorum?

İskeletor

Community
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,

Ortalama 3 yıldır esigara kullanıyorum. En uzun süre baymadan içebildiğim tek aroma calipitter cow oldu, son 1 yıldır sürekli kullanıyorum. Çoğu zorluğu atlattım ve ideal içim keyfine ulaştım. Yalnız ida rda'da aldığım keyifli içimi ve aromayı "kayfun v3 mini - v5, doggystyle v1-v2, erlkonigin" bu atomizerlerde, bu aroma ile aradığımı bulamadım.
Şu anki durumdan şikayetçi değilim, yalnız inşaat sektöründe olduğum için, likit dolumunda zaman zaman unutkanlık veya müsait olamama durumu olabiliyor.

Umarım ne anlatmak istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir, tavsiye ve önerilerini bekliyorum. Şimdi'den teşekkür ederim.

Oyla 0
arkadaşım ben de ida rba yı severim. v2 versiyonu pamuklaması, tanka likit dolumu zor olsa da hala kullanırım. ancak by ka 7 alınca rafa kalktı arada sırada yine kullanıyorum ama seyrekleşti iyice.size önerim by k7 nano alın. klon kullanıyorum inanın ida'dan daha iyi gözümde. expromizer antipatiliğiniz yoksa expro v 3 fire de iyidir. öneriririm

arkadaşım ben de ida rba yı severim. v2 versiyonu pamuklaması, tanka likit dolumu zor olsa da hala kullanırım. ancak by ka 7 alınca rafa kalktı arada sırada yine kullanıyorum ama seyrekleşti iyice.size önerim by k7 nano alın. klon kullanıyorum inanın ida'dan daha iyi gözümde. expromizer antipatiliğiniz yoksa expro v 3 fire de iyidir. öneriririm
Hocam, by ka 7'nin inceleme videosuna baktım az önce. Tank likit dolu iken coile ulaşmak mümkün mü? Hem yanma odasının hemde tankın dişli kısımlarını aynı anda açmak-kapatmak mümkün değil gibi.

Hocam, by ka 7'nin inceleme videosuna baktım az önce. Tank likit dolu iken coile ulaşmak mümkün mü? Hem yanma odasının hemde tankın dişli kısımlarını aynı anda açmak-kapatmak mümkün değil gibi.
buna gerek yok üç tank boşalınca pamuk değiştir. biraz zor olsa da ulaşıyorum ben. tankı cevirirken camı ve bacayı aynı anda açıyorum içine su doldurup alıştırma yapabilirsiniz. :). ben gerçek tank arayışımda nasıl ulaşırımdan ziyade nasıl beni arayıştan kurtarır oldu. ama atomizer piyasasının geldiği nokta neden bunu denemedim bunu da bir deneyeyim . sonsuz döngünün içine haps olduk. hepsini bir kenara atacağım dersen StattQualm Squape N [Duro] son duraklardan biri. Bulabilirseniz öneririm
inanın idayı seven bunu iyi ki aldım diyecek. ben su likitlerin yorumuna bayıldım faw pawns ve bulabilirseniz farum tedarikcisi lotusvape de ya da ahsan altınışık ustadda olacaktı
merak infusion firmasının Eleanor Irish Coffee likiti

Son düzenleme:

Ortalama 3 yıldır esigara kullanıyorum. En uzun süre baymadan içebildiğim tek aroma calipitter cow oldu, son 1 yıldır sürekli kullanıyorum. Çoğu zorluğu atlattım ve ideal içim keyfine ulaştım. Yalnız ida rda'da aldığım keyifli içimi ve aromayı "kayfun v3 mini - v5, doggystyle v1-v2, erlkonigin" bu atomizerlerde, bu aroma ile aradığımı bulamadım.
Şu anki durumdan şikayetçi değilim, yalnız inşaat sektöründe olduğum için, likit dolumunda zaman zaman unutkanlık veya müsait olamama durumu olabiliyor.

Umarım ne anlatmak istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir, tavsiye ve önerilerini bekliyorum. Şimdi'den teşekkür ederim.
Expro V4 ve Spica Pro ya bir bakın üstad.
Dolu tank ile decke ulasmakta oldukça iyiler diye biliyorum.

Mini v3 orjinal miydi, calipitter aromasını en çok orjinal v3 ile beğeniyorum bende

27GA kanthal 7 tur, 6mg ortalama 5-7 ml tüketim var hocam.
Ben de benzer durumdayım en yakın bulduğum demeyeyim ama yerine koyabildiğim tek başlık Penodat Hocam... Ayrıca fotoğraflardaki gibi dolduruyorum ida 'yı , kararında likit koyulduğunda akıtmıyor... (fotoğraf mankeni kullandım biraz yapmacık durdu ama idare et...! :))

Ekli dosyalar

• 20191219_091241.jpg
    20191219_091241.jpg
    26.9 KB · Görüntüleme: 13
Geri