• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara ida mech mod için segman ve yay...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oknakn79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oknakn79

Community
Merhaba umarım herkes iyidir... ida mekanik mod için segman ve yay arıyorum, nereden bulabileceğimi bilen var mı ya da bu segman ve yayın ölçülerini nasıl alabilirim...? Örneğin segmanın çapını dış çeperinden mi ölçmem gerekiyor, yayın aynı sertlikte olmasını istiyorum bunu nasıl ifade edeceğim ararken.. ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi... Maalesef üretici taraftan bir cevap alamadım... Saygılar...

Bende ida mech modun tetik kısmını sökmek istiyorum. Sekman pensesi denemedim lakin denesemde çıkaramayacam gibi çünkü tetiğin etrafındaki demir madde çok rahat dönüyor, tetiği sıkıştırmıyor.

Dışa doğru esnetmen gerek Hocam... Döndürerek açılmıyor maalesef... Temizlemek için de mod pilsiz haldeyken tetiğe tam basıp, basılı haldeyken etrafını nemli pamuk artığı ile kuvvetlice siliyorum... Belki işine yarar...

Dışa doğru esnetmen gerek Hocam... Döndürerek açılmıyor maalesef... Temizlemek için de mod pilsiz haldeyken tetiğe tam basıp, basılı haldeyken etrafını nemli pamuk artığı ile kuvvetlice siliyorum... Belki işine yarar...

Bir türlü beceremedim, en son kıracam neredeyse. Hocam esnetme derken tam anlayamadım. Tetiğe sert basıp yukarıya doğru mu esneteyim.

IMG_20200523_155359.jpg

Şu ana kadar kullandığım en kötü ateşlemeye sahip mech mod. Kullandığım çin klonu av mech modlardan 5 gömlek altta malesef.

Çıkarma işlemi işaretlerle anlatmaya çalıştığım gibi olacak, evet zorluyor , deliklere tam ve sağlam biçimde giren bir şeyle deneyin, bende ince uçlu bir pense var onunla yapıyorum, kırılacak diye korkmayın fakat kırılırsa da bana kızmayın...!!! Tetiğe bastıktan sonra işaretlediğim kısımları çepeçevre olacak şekilde kolonyalı pamuk artığı ile temizleyin ateşleme iyileşecektir mutlaka... Bakır modlara göre ateşlemesi zayıf kalıyor ama tetik mekanizmasının yumuşaklığı beni benden alıyor...!!! Ayrıca gömülü ve çok da dayanıklı,soda şişesi açıyorum açacak bulamazsam... 20200523_192315.jpg20200523_192248.jpg

Bu arada zayıf derken öldürücü bir fark yok Hocam... İon bakır tüp ve Vira Cerakote 'ye göre konuşuyorum... Siz o kısmı temizleyin hak vereceksiniz...

Kullandığım, en seri ateşleyen mod.:) Sürekli kullanımda, haftada bir parçalara ayırıp, kolonya ile temizlerim.(y)
Bende ki mod'a dremel ile tetiğe müdahale edilmişti. Az bir yamukluk vardı, zımpara ile dümdüz yaptım. Segman kısmından söktüm. Yay da dahil içi pas yuvasına dönmüştü. Temizledim patlattım. @oknakn79 üstad toplamada zorluk çekebileceğime işaret etmişti, haklı çıktı segman kısmını sıkamıyorum şuan. Dur bakalım, halledilir ama biraz uğraş gerektirecek.

Geri