• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara "High Temperature" Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dodelu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dodelu

Community
Elimde revenger mod geçti, fakat hangi atomizeri takarsam takayım high temperature hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir? Başına gelen ve çözen varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler

Cihaz doğru moddaysa ve doğru ayarlardaysa, en makul ve iyimser açıklama pillerle ilgili sıkıntı olduğu ve çok hızlı ısındığı. Omniboard'lar çip üzerinden kasa ısısını ölçüyordu diye hatırlıyorum çünkü. Eğer farklı pillerle de aynı hatayı veriyorsa, doğru mod ve ayarlardaysa yine, çip ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

Cihaz doğru moddaysa ve doğru ayarlardaysa, en makul ve iyimser açıklama pillerle ilgili sıkıntı olduğu ve çok hızlı ısındığı. Omniboard'lar çip üzerinden kasa ısısını ölçüyordu diye hatırlıyorum çünkü. Eğer farklı pillerle de aynı hatayı veriyorsa, doğru mod ve ayarlardaysa yine, çip ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
ben de öyle düşünmüştüm. peki bu sorun e sigara tamircileri tarafından çözülebilir mi? yoksa direk chip değişimi mi?

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer sadece ölçüm devresinde bir sıkıntı varsa, likit kaçmışsa ve kısmi kısa devre yapıyorsa v.b. gibi basit bir problemse tamirle/müdahale ile çözülebilir belki ama Revenger için demontesi kolay bir mod denemez. Kendiniz denemeyin yani bence :) Daha kompleks bir sorunsa çip değişimi gerekir ama değer mi orası da meçhul. Mod parasını buluyor hatta geçebiliyor.

Geri