• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Hazır coilli dl atomizer

comefast

Community
Merhaba arkadaşlar, coil takıp pamuklamayla uğraşmaktan sıkıldığım ve günde en fazla 1 saat içim yaptığım için hazır coilli DL atomizer arayışı içindeyim. Önerileriniz nedir?
Not:Sek nbase 0 mg kullanıyorum.
Edit: bol ve yoğun buhar istiyorum

Tfv18 karşıma çıkıyor ama önerir misiniz?

Hazır coil atomizer kullanmadığım için önerim yok , ama ecig'de buharı vg üretir, yaz sıcakları olduğu için %100 ya'da 90/10 vg'li base kullanmanız yönünde öneri verebilirim, ben %100 vg 3 mg nikotin'li merck nbase kullanıyorum çok memnunum hiç aroma aramıyorum ihtiyaç duymuyorum

Merhaba arkadaşlar, coil takıp pamuklamayla uğraşmaktan sıkıldığım ve günde en fazla 1 saat içim yaptığım için hazır coilli DL atomizer arayışı içindeyim. Önerileriniz nedir?
Not:Sek nbase 0 mg kullanıyorum.
Edit: bol ve yoğun buhar istiyorum

Tfv18 karşıma çıkıyor ama önerir misiniz?

Hocam sorumu mazur görün, 0 mg sek nbase içmenizdeki amacı tam anlayamadım. Genelde 0 mg içenler aroma için içer, siz sek içiyorsunuz. Genelde sek içenler nikotin ihtiyacı için içer, siz nikotinsiz içiyorsunuz. Kısır döngü gibi oldu biraz :)

Şaka bir yana, benim görüşüme göre TFV18 yeter de artar bile. Buhar performansından memnun kalırsınız. Hatta biraz daha az likit harcayan ve daha az masraf çıkartacak atomizerlere bile yönelebilirsiniz. Aynı seriden olsun isterseniz TFV8 ya da Prince vs. modellerine de bir bakın derim. Bence TFV8 bile işinizi rahatlıkla görecektir. Saygılar, iyi günler...

Ülke sartlari dusunuldugunde performans kadar bulunabilirligi de ön planda tutun bence. Kisa orta vadede coilini temin edebileceginiz bir ato olsun.

Hocam sorumu mazur görün, 0 mg sek nbase içmenizdeki amacı tam anlayamadım. Genelde 0 mg içenler aroma için içer, siz sek içiyorsunuz. Genelde sek içenler Nik* ihtiyacı için içer, siz nikotinsiz içiyorsunuz. Kısır döngü gibi oldu biraz :)

Şaka bir yana, benim görüşüme göre TFV18 yeter de artar bile. Buhar performansından memnun kalırsınız. Hatta biraz daha az likit harcayan ve daha az masraf çıkartacak atomizerlere bile yönelebilirsiniz. Aynı seriden olsun isterseniz TFV8 ya da Prince vs. modellerine de bir bakın derim. Bence TFV8 bile işinizi rahatlıkla görecektir. Saygılar, iyi günler...
Üstadım benim nikotin bağınlılığım yok, reflüm olduğu için aroma kullanamıyorum midemi/yemek borumu yakıp kavuruyor hemde benim istediğim buhar çıkarmak. Belki saçma gelebilir ama o yoğun ve bol buhar zevk veriyor bana. Günde kullandığım maksimum 1 saat ya var ya yoktur. Anlayacağınız tamamen keyfi bir kullanım yapıyorum. Bu saydığınız atomizerler bol buhar verir mi? Tek amacım bol buhar ve kolay bulunabilir coil.

Üstadım benim Nik* bağınlılığım yok, reflüm olduğu için aroma kullanamıyorum midemi/yemek borumu yakıp kavuruyor hemde benim istediğim buhar çıkarmak. Belki saçma gelebilir ama o yoğun ve bol buhar zevk veriyor bana. Günde kullandığım maksimum 1 saat ya var ya yoktur. Anlayacağınız tamamen keyfi bir kullanım yapıyorum. Bu saydığınız atomizerler bol buhar verir mi? Tek amacım bol buhar ve kolay bulunabilir coil.

Estağfurullah hocam gayet iyi anladım sizi. TFV8'in de TFV12'nin de coilleri hemen hemen her satıcıda bulunur çok satan atomizerler. Buhar konusunda ikisi de başarılıdır. Zaten TFV8'in takma adı Cloud Beast hocam tam bir buhar canavarı ben de zamanında kullanmıştım. Ancak maddi durumunuz el verirse TFV12 Prince daha iyi olur. Ben fiyat olarak daha uyguna gelmesi açısından TFV8 demiştim ama her zaman daha yeni çıkan bir adım önderdir, eğer sizi maddi olarak yormayacaksa :)

Estağfurullah hocam gayet iyi anladım sizi. TFV8'in de TFV12'nin de coilleri hemen hemen her satıcıda bulunur çok satan atomizerler. Buhar konusunda ikisi de başarılıdır. Zaten TFV8'in takma adı Cloud Beast hocam tam bir buhar canavarı ben de zamanında kullanmıştım. Ancak maddi durumunuz el verirse TFV12 Prince daha iyi olur. Ben fiyat olarak daha uyguna gelmesi açısından TFV8 demiştim ama her zaman daha yeni çıkan bir adım önderdir, eğer sizi maddi olarak yormayacaksa :)
Maddi açıdan bir sıkıntım yok çok şükür, o zaman tfv18 hepsinden daha iyi buhar performansı var diyebilir miyiz? Ama coil sıkıntısı mı var? Yoksa yanlış mı anladım

Hocam aynen öyle, ben TFV18'i kendim kullanmadım ama inceleme videoları vs. hepsinde daha fazla buhar çıkardığından bahsediliyordu. Coil meselesinde ise; ben birkaç tedarikçide hem TFV8, hem 12 hem de 18'in coillerine rastladım. Çok tercih edilen bir marka olduğu için coil bulmakta zorluk çekeceğinizi zannetmiyorum. Benim demek istediğim şey maddiyattı. Likit sarfiyatı vs. konulardı. O konuda sıkıntınız yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yine de birkaç coil satan kişiyle iletişime geçerek teyit ettirin isterseniz coil mevcut mu diye.

Geri