• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangisini almalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bgrfrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bgrfrm

Yeni Üye
  • Smok G Priv 4
  • Smok X Priv Kit
  • Voopoo Drag 4
  • Geekvape z200
  • Vaporesso Luxe 2
  • Vaporesso Target 200
Sizce bu cihazlardan hangilerini almalıyım? Aromasını iyi veren bir cihaz arıyorum. Şu an kullandığım cihaz MAG-18 Kit TFV18 (Ek önerilere açığım)

Oyla 0
Elinizde hali hazırda bir mod varken, aynı moda farklı atomizer almayı düşünün bence. Mesh coil kullanan DL bir atomizer örneğin. Tekrar kit alıp fazla harcama yapmaya gerek yok açıkçası.

Orası öyle ama ben tasarımsal açıdan da bir farklılık istiyorum. Şu anki cihazım farklı modları desteklemiyor ve TFV 18 atomizer güzel aroma vermiyor diye geçiş yapmak istiyorum. Yine de yanıtın için teşekkür ederim. İlerde kendim pamuklama yapmayı düşünüyorum. O zaman atomizer alacağım. Şu anlık bu cihazları düşünüyorum bana yapılan geri dönüşler sayesinde bu cihazlara karar verdim.

Son düzenleme:
Diger konuda da belirtmistim. Vaporesso Axon çipini gayet başarılı buluyorum.

Benim tercihim Vaporessolardan gozume hos gelen olurdu.

Ancak agresif atesleme seviyorsaniz geekvape ve drag olur. Vaporesso daha stabil atesler, buhari bir sicak bir soguk vermez

Diger konuda da belirtmistim. Vaporesso Axon çipini gayet başarılı buluyorum.

Benim tercihim Vaporessolardan gozume hos gelen olurdu.

Ancak agresif atesleme seviyorsaniz geekvape ve drag olur. Vaporesso daha stabil atesler, buhari bir sicak bir soguk vermez
Bu agresif ateşleme dediğiniz şey nedir tam olarak?

şöyle anlatmaya çalışayım:

bir aracınız var hızlanma ivmesi sizi rahatsız etmeden belirlediğiniz hıza ulaşıyor bir diğeri ise aniden belirlediğiniz hıza çıkmaya çalışıyor ama bazen fazla gelip hız kesiyor bazen yetmediğini düşünüp daha da hızlanmaya çalışıyor.

bunu vape için uyarlarsak gelen buharın ısısı ve yoğunluğunu etkileyen konular.

tabi şunu ilave etmek zorundayım: ben bunları ayırt edebilen ve dengesiz ateşleme sonucu oluşan buhardan rahatsız olan biriyim. bir çok kişinin severek kullandığı ürünleri ben kullanamadım.

dilerseniz benim söylediklerim bilgi olarak kalsın, siz çoğunluğu izleyin :)

şöyle anlatmaya çalışayım:

bir aracınız var hızlanma ivmesi sizi rahatsız etmeden belirlediğiniz hıza ulaşıyor bir diğeri ise aniden belirlediğiniz hıza çıkmaya çalışıyor ama bazen fazla gelip hız kesiyor bazen yetmediğini düşünüp daha da hızlanmaya çalışıyor.

bunu vape için uyarlarsak gelen buharın ısısı ve yoğunluğunu etkileyen konular.

tabi şunu ilave etmek zorundayım: ben bunları ayırt edebilen ve dengesiz ateşleme sonucu oluşan buhardan rahatsız olan biriyim. bir çok kişinin severek kullandığı ürünleri ben kullanamadım.

dilerseniz benim söylediklerim bilgi olarak kalsın, siz çoğunluğu izleyin :)
Bazı cihazlarda modlar var soft norm hard bahsettiğiniz şey onun gibi mi?

Geri