• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Hangi Tip Mod'u Tercih Edersiniz,Ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Tip Mod'u Tercih Edersiniz,Ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    126
Dün yoğundum detaylı bir yazım yapamadım. Anketlerin bilgilendirici kısmını da yerine getirmiş olayım. Tabi bunlar benim şahsi düşüncelerimdir.
Ahşap Modlar kullanım açısından gerçekten çok keyiflidir. Ancak gülü seven dikenine katlanır derler ya, o misal. Bu modların huyunu suyunu bakımını iyi bileceksiniz. Narindirler. Hor kullanılmaya pek gelmezler.

Ben her tür modu kullanıyorum. Mekaniğin (özellikle hibrit mekanik modların ) yeride bende başka. Satburn smuggler bunlar performansı baya iyi olan mekanik modlardır. elinizden düşmez. Tabi bu modların da kullanımına dikkat etmek gerekir.

Kutu modlarda eğer düz kanthal kullanıcısıysanız, samimi söylüyorum çipsetler arasındaki farklar yeni kullanıcıların çok önemsemesi gereken bir konu değil. Özellikle MTL için. Mesela benim eşim 4 ay kadar oldu başlayalı. Tesla kullanıyor wy2 üstüne major drop kitli . Sadece tribeca ile hayatından memnun. imrenmiyor değilim yani.:))

Squonk Modlarda da pilden yana tasarruf için ben çiplileri tercih ediyorum. :)) İlk etaplarda yeni bir macera deneyecek arkadaşların çok üst segment mod almasını da tavsiye etmiyorum.

Boru tipi çok hoşuma gidiyor regüle olarak ama Dicodes ile Ehpro 101 haricinde sade ve düzgün çalışan bir model yapan olmadı.

Kanguru kullandım, MTL ya da single coil DL için çok güzel oluyor.

Mech'te çift pilli, paralel seviyorum. Tek pilli boru ya da box mech'ler MTL tamam ama DL'de 50 nefesten sonra yoklar.

Box mod en pratiği halen kim ne derse desin, doldur pilleri :). Şöyle 3 4 pilli olursa hele tadından yenmez :P.

Geri