Bu listeyi Türkiye için olsa idi....kesin sek nbase iyi bir yüzde alırdıBence bu argümanı Türkiye için düzenleselerdi kesinlikle 1. Sırada pastahane, 2. Sırada tütün grubu çıkardı. @hammersmith hocamın yorumundan yol alayım bende; yaşım 38, 3 yılı doldurucam elektronik sigarada, bende %80 Mtl %20 Dl tüketirim tercih ettiğim likitlere ve çevremde tercih edilenlere baktığımda genellikle pastahane tütün ağırlıklı olduklarını görüyorum. ( bu arada her yaşta dl yapılabilir ???? )
Ben onu unutmuşum, hatırlattığınız iyi oldu, o zaman şöyle olabilir sıralama:Bu listeyi Türkiye için olsa idi....kesin sek nbase iyi bir yüzde alırdı
Aroma/buhar yasağı gündemiyle ilgilenenler için ekliyorum.
Doğrudan etki üzerine,
Dış Bağlantı
Dolaylı etki,
Dış Bağlantı
Gündeme yeni düşen bir haber,
“China has banned online sales of e-cigarettes in the latest blow for the nascent vaping industry, which has come under intensifying scrutiny around the globe.
All websites and apps selling e-cigarettes should be shut down and all online marketing campaigns halted, according to a statement by the State Tobacco Monopoly Administration and State Administration for Market Regulation on Friday. The measures are aimed at protecting adolescents from vaping, it said.[...]” (Bloomberg, China Bans Online Sales of E-Cigarettes)
Ergenleri korumak için yasaklanıyormuş. Dünyaya yakarsa ergenler yakar zaten. Çin'de e-sigara online satışı yasaklanınca açılacak ilanları tahmin edebiliyorum. Dicodes - 1500TL, Sx Mini - 1000TL, Pico - 750TL