• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Hangi Skyline?

erhan289

Community
Merhabalar
2 tane ato sipariş edeceğim fakat kafam iyice karıştı bana yardımcı olursanız sevinirim.
1. Skyline ato almak istiyorum. Bu atonun shot modelide varmış. Hangisini almak mantıklı. Airdisk paketini almak gerek varmı? Ve hangi clonu?
2. Önceden patibulum rta vardı onu sattım bu atodan memnundum bi abim istedi bende verdim. Simdi bu atonun 2.si çıkmış 1.si kadar iyi mi? Kullanan var mı memnun mu?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bol buharlar ????????????????

1 için cevap vereyim. Short dediğiniz drop kit oluyor. Dropta aromayı daha iyi alırsınız. Ama normal skylineda aroma konusunda çok önde. Air disk paketi size kalmış. Benim aldığım pakette 8 air disk vardı. Mtl'den dl içime kadar kullanabilirsiniz. Coppervape klonunu önerebilirim. 2 adet var bende ikiside sorunsuz. Diğer klonlarda eksik oring olabiliyor. Ve ft'den coppervape için yedek oring ve cam bulunabiliyor.

Merhabalar
2 tane ato sipariş edeceğim fakat kafam iyice karıştı bana yardımcı olursanız sevinirim.
1. Skyline ato almak istiyorum. Bu atonun shot modelide varmış. Hangisini almak mantıklı. Airdisk paketini almak gerek varmı? Ve hangi clonu?
2. Önceden patibulum rta vardı onu sattım bu atodan memnundum bi abim istedi bende verdim. Simdi bu atonun 2.si çıkmış 1.si kadar iyi mi? Kullanan var mı memnun mu?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bol buharlar ????????????????
Bende 2 için cevap vereyim. Klon Patibulum ilk çıkanların çoğunda airdiskte üretim hatası vardı, onu düzelterek tekrar çıkardılar. Orjinali ile ilgili pek bilgim yok

1 için cevap vereyim. Short dediğiniz drop kit oluyor. Dropta aromayı daha iyi alırsınız. Ama normal skylineda aroma konusunda çok önde. Air disk paketi size kalmış. Benim aldığım pakette 8 air disk vardı. Mtl'den dl içime kadar kullanabilirsiniz. Coppervape klonunu önerebilirim. 2 adet var bende ikiside sorunsuz. Diğer klonlarda eksik oring olabiliyor. Ve ft'den coppervape için yedek oring ve cam bulunabiliyor.
Islık sesi için öneriniz olur mu?

Islık sesini bol pamuk ile en aza indirebildim. Hava ayarını ne kadar kısarsanız ses o kadar tizleşiyor
Her ne kadar aroma, boğaz vurumu iyi olsa da ses katlanılabilir değil benim için. Kıstıkça azalıyor ama hala rahatsız edici düzeyde, zımparaladım yüzük deliklerini yuvarlaştırmak için o da pek işe yaramadı.

Her ne kadar aroma, boğaz vurumu iyi olsa da ses katlanılabilir değil benim için. Kıstıkça azalıyor ama hala rahatsız edici düzeyde, zımparaladım yüzük deliklerini yuvarlaştırmak için o da pek işe yaramadı.
Üstad ses ıslık sesi mi yoksa hava akışından doğan bir ses mi? Hava akışı ise bu kadar rahatsız edecek olmaması lazım. Hangi klonu kullanıyorsunuz?

Üstad ses ıslık sesi mi yoksa hava akışından doğan bir ses mi? Hava akışı ise bu kadar rahatsız edecek olmaması lazım. Hangi klonu kullanıyorsunuz?
2 hava kanalını da tamamıyla açtığımda ses tamamıyla güçlü bir ciğer çekim hava akışına dönüşüyor.
İlk hava kanalını parmağımla kapatıp ikinci hava kanalı açık kaldığında ses yine ciğer çekim hava akışı.
Buradan sorunun ilk kanalda olduğu sonucuna vardım ama zımparalasam da fayda vermedi.
Yüzükle base arasında bir boşluk olmadığını hatta mükemmel bir şekilde örtüştüğünü söyleyebilirim.
Coppervape klonunu kullanıyorum.

Bu denediğinizi bende uygulayım bakalım sonuç ne olacak.
Bana bu ürün klon dedirten iki şey var. Birincisi bu ıslık sesi, ikincisi de hepsi değil ama bazı oringlerin yeterli iş görmemesi. Bunları halledebilirsem benim için bu ürün orjinal ayarında bir yerlerdedir, bu kadar kaliteli bir malzemeyi ancak orjinal üründe bulabiliriz.

Geri