Coolvape in V2 ve FL modellerinden aldim. V2 iyi ama oradan bellcap alacaksaniz ufak bir uyumsuzluk var, driptip tam oturmadigi gibi baca tarafinda da biraz bosluk var. ha kullanima cok engel yaratmiyor ama uyarayim dedim. 5ml kendi tanki ile sikintisiz kullanir durumda.Merhabalar.
Aliexpress'den dvarw v2 mtl alma niyetindeyim. Merak ettigim ise hangi markanin clone' u daha kaliteli? Yorumlariniz cok onemli simdiden tesekkurler..
Benimde aklimda coolvape var bakalim belki daha iyisini bulmus cikarCoolvape in V2 ve FL modellerinden aldim. V2 iyi ama oradan bellcap alacaksaniz ufak bir uyumsuzluk var, driptip tam oturmadigi gibi baca tarafinda da biraz bosluk var. ha kullanima cok engel yaratmiyor ama uyarayim dedim. 5ml kendi tanki ile sikintisiz kullanir durumda.
FL ise oradan almayin. malzeme kalitesi iyi degil.
biraz almaniz gerekeni degil, almamaniz gerekeni tavsiye etmis oldum ama kullandiklarim bunlar ????
Link alabilirmiyim ?Cloudzwork ün fl versiyonunu şuan kullanıyorum 1-2 hafyaya 1 adet orj gelicek 1 adette sxk gelicek cloudzwork şuan için iyi gibi duruyor
Black versiyonda renk atmalari oluyormu ? Saglik acisindan bakacak da olursak ?TRY 154.16 | Cloudworkz Style Dvarw Mtl Fl Facelift RTA With 2ml 3.5ml Replacement Tanks 11 extra AFCs 22mm Single Coil Vape Tank Ecigarette
Full set olarak satılıyor 5 ve 2 ml tankların minimal olarak camları küçük geliyor ve elinizi sürttüğünüzde hissediyorsunuz
Ss olana sahibim hocam digeri hakkında fikrim yok.Black versiyonda renk atmalari oluyormu ? Saglik acisindan bakacak da olursak ?