• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangi Markanın Dvarw Klonu İyidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raptoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar.
Aliexpress'den dvarw v2 mtl alma niyetindeyim. Merak ettigim ise hangi markanin clone' u daha kaliteli? Yorumlariniz cok onemli simdiden tesekkurler..
Coolvape in V2 ve FL modellerinden aldim. V2 iyi ama oradan bellcap alacaksaniz ufak bir uyumsuzluk var, driptip tam oturmadigi gibi baca tarafinda da biraz bosluk var. ha kullanima cok engel yaratmiyor ama uyarayim dedim. 5ml kendi tanki ile sikintisiz kullanir durumda.
FL ise oradan almayin. malzeme kalitesi iyi degil.

biraz almaniz gerekeni degil, almamaniz gerekeni tavsiye etmis oldum ama kullandiklarim bunlar ????‍♂️

Coolvape in V2 ve FL modellerinden aldim. V2 iyi ama oradan bellcap alacaksaniz ufak bir uyumsuzluk var, driptip tam oturmadigi gibi baca tarafinda da biraz bosluk var. ha kullanima cok engel yaratmiyor ama uyarayim dedim. 5ml kendi tanki ile sikintisiz kullanir durumda.
FL ise oradan almayin. malzeme kalitesi iyi degil.

biraz almaniz gerekeni degil, almamaniz gerekeni tavsiye etmis oldum ama kullandiklarim bunlar ????‍♂️
Benimde aklimda coolvape var bakalim belki daha iyisini bulmus cikar

dvarw fl alacaksanız yftk klonun hava pinleri metal.
kimisi bakır üstü gümüş kaplama diyor, mika gibi olanlar falan var.

cloudworkz storedan alırsanız driptipleri de çok iyi. peek driptipleri 4 dolara falan geliyor ve parlak, gayet kaliteli. fl alırsanız 2li ve üçlü hava pinlerini almayı ihmal etmeyin, içinde 1.2 tek slot hava piniyle geliyor.

Geri