• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangi marka pil?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DL ve MTL cihazlarda farklı farklı tercih ediyorum çünkü;

Sony
VTC6 -> 30A discharge (anlık gerilim) - 3000 mah
VTC5A -> 35A disharge (anlık gerilim) - 2600 mah

VTC5a: MAH değeri (2600) VTC6'ya göre düşük olmasına rağmen anlık gerilim sınırı daha yüksek olduğu için DL cihazlarda. All day vape olarak DL kullanmadığım için MAH değerinin düşük olması sorun değil benim için.
VTC6: MTL cihazlarda kullanıyorum.

Her türlü pili kullandım
Sony vtc4 vtc5 vtc5a vtc6 18650
LG Hb2 Hg2 18650
Busbars
İjoy 20700 21700
Efest 18650 21700 İmr

Mech Mod kullanırken genelde Busbars ve vtc5a kullanırdım. Mtl ise şu anda Efest ve Sony pil tercih ediyorum.

Sony 5 sony 6 ve Pico mega da 26650 Panasonic kullanıyorum iki yıldır hiçbirisi tık demedi.

Lg HG2 pil kullanıyorum. Efest de aldım ama hemen hemen hg2 ile aynı ayarda olduğunu gördüm. 15 lira fazla verip tekrar efest almam.

efest , ijoy, Lg hg2 , sony vtc 5 ,5a , 6 kullandım mtl takıldığım için vtc 6 da kaldım hg2 nin çok çakması çıktığı içinde almakta kararsız kaldım şimdilik vtc 6 ile mutluyum

S.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu sırayla sayfa sayfa okuyorum ?

Bu golisi ve awt pilleri temin edebileceğimiz yer tedarikçi mevcutmu.

onume geleni kullaniyorum :) zaten maksimum 17-18 watt mtl kullanimi.
mevcutta olanlar
Sony VTC5 - 6
Panasonic
Golisi
cinli liitokala

peki bir sorum var,fiyat/performans kısmını bir kenara itip en uzun pil performansını veren açık ara önde bir pil var mı?Yoksa zikredilenler arasında çok az fark mı var?

Geri