• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangi Gus? Neden?

PoleStar25

Community
Merhaba SihirliBuhar ailesi

Konuyu açma amacım şuan aklımda orginal bir gus atomizer almak olduğundan lakin bu konu bence bu katagoriye şart malum gus'ta çok az farklar ile bir çok ürün var hal böyle olurken hepsini alıp denemek imkansız oluyor neredeyse
Anket yapacaktım lakin o kadar serisi varki sayabilme imkanım yok bu konuda da birisi yardımcı olursa çok sevinirim
Anket ekleyebilirsem sonradan ankete katılırsanız çok daha iyi olur
Yorum olarakta kullandıklarınızı kısaca açıklayın ve hangisini neden tercih ettiğinizide belirtirseniz aydınlatıcı bir konu olur
Keyifli buharlar
Teşekkürler

Oyla 0
Çok çok sıkı severim diyorsan minimo775 tavsiye ederim.
Menelaus da var ama onu kullanmadığım için yorum yapamıyorum hatta minimo hariç hiçbirini kullanmadım en sıkısı bu dediler zamanında aldım 1 yıl önce 6-7 ay kullandım nakite sıkışınca sattıM sonra tekrar daha yeniden aldım beni tatmin etti başka modelini de merak etmiyorum.☺️ Bu arada tek ato almakla bitmiyor aksesuar a kaptırıyorsun kendini daha dün bellcap geldi bakalım başka neler alırız????A59E2F0C-7D56-45EE-9B18-1D91214847E5.jpeg

Yorumunuz için çokça teşekkürler
Anket için liste verecek bilgi mevcut mu peki????
İçim tarzın nedir aroma konusunda sorun yok sıkı mı seversin yada ne bilim vurum nasıl olsun az çok bilgim var tabikide yardımcı olmaya çalışırım sen kendi tercihlerini iyice açarsan umarım daha çok arkadaş yardımcı olabilir.

Değer vererek kendim için sorayım. 0.8-0.9mm çaptaki bir hava akışı için konuşursak hangi ürün tercih edilmeli ?
Üstad hiçbir Gus sıkılık konusunda seni tatmin etmez ve tüm Gus serisi seslidir, boğaz vurumu zaten arama (Flash la mukayese için), soğuk buharın adı bile geçmez.
Ben 3p 5p minimo meneluas(minimo ile aynı deck e sahip) et9 denemiş biri olarak geri dönüp Flash a dört elle sarılıyorum. Flash da 1,0 kullandığım halde.
Gusların en sıkısı minimo dur o da Flashda karşılıklı iki delikte 0,8 var gibi düşünün veya tek 1,2 delik gibi. Minimo tüm delikler kapalı Flash 1,1 gibi.
Penodat ın clonu bile Gus lardan iyi. gerisini siz düşünün.

Guscular şimdi çok ama çok kızacaklar bana ama benim için gerçek buu.

Selam.
Sıkı seven biri olarak, elimdeki Minimo 775 ve 3p sıkı decki kullanıyorum.
Lakin 775 in pamuklaması farklı ve sıkılık 3p deck ten biraz farklı. Çok kullanmıyorum minimoyu. Genelde 3p.
Sıkılık ta öyle aman aman farklı değil. Dış hava ayarı ile halledilebilecek durumda.
Merak ettiğim ET9 kaldı benimde. Onu da denersem sanırım GUS serisi Momentus harici neredeyse tümünü kullanmış olacağım.
Sonra da farklı marka atolar denemek için tümünü satacağım.

Saygılar.

Uzun süredir zest v2 kullanıyorum. Kullandığım likitler meyve ve pasta genelde 0,7 0,8 ohm civarı 6 mg likitte tatmin edici bir aroma lakin çok bir boğaz vurumu yok.
Biraz sevdiğiniz sürekli kullandığınız likitlere göre seçim yapmalısınız. Ben orta sıcaklıkta buhar ve aroma odaklı kullandığım için. Momenteus ve zest v2 kullanıyorum. Kolay gelsin gustan memnun kalırsınız emin olun.

Hangi Gus bilmem ama IOU-R denemiştim.Aroması çok hoşuma gitmişti. Zaten sıkılığa çok hayran biri değilim o da cezbetti desem yeridir. Fakat bellcap'i kırıldı Türkiye içinde tedarik edemeyeceğiz sanırım bilgisi olan var mı ?

Tüm değerlendirmeler görecelidir. Genelde 1mm 0.9 mm hava kanalıyla içim sağlayan kişileri sıkılık olarak üzmez.
Biraz seslidirler. Ama kucağa göre değişir. mesela ben 3 m ötemdeki karıncanın sesini duyuyorum diyorsanız size sesi kızıl orkestra konçertosu gibi gelir.

Boğaz vurumu olarak adlandırdığımız noktada birşey beklemeyin. Aroma yorumu genel olarak iyidir. Birazdaha şekerli yorumlar .

MTDL MTL arası gidip gelen arkadaşlar için momentum vardır. Gus serilerini LPV2 den sonra komple elimden çıkartmıştım. Mekanik mod performanlarını da sevmem.

Son olarak soğuk buhar sevenler standart sarımlarını değiştirmediği müddetçe (ince tellerle denemedikten sonra) üzülürler. Sıcak ve ılık arasında bir tık sıcağa yakın buhar ısısı vardır.

Gelelim artılarına işçiliği fena değildir. OHm oynama sorunu yaşamazsınız bu mana da kaya gibidir. Gus ürünlerinin adlarından çok hava kanallarına ve baca yağılarına dikkat etmenizi öneririm.

Yeni bir şeyler çıkacak deniyordu, EFS. Beklenip, değerlendirilebilir belki. Ne zaman çıkacak, nasıl bir şey olacak bir fikrim yok maalesef. Orijinal almayı düşündüğünüz için not geçtim.

Belcap ile şık bir görünüşe sahip olması, parça sayısının az olması ve kurulumu kolay olması, aroma ve boğaz vurumunun dengeli olması, deck kısmının oldukça alçak olması, gibi nedenlerden dolayı severim

deckler veya chimneyler küçük değişikliklerle sunuluyor, 3p-5p serisi menalaus dışındakileri kullandım, tekrar alsam et9 alırdım, en iyi aromanın et9 da olduğunu düşünüyorum.

Geri