• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Hangi cihaz? Hangi likit?

Namesanna

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Daha doğrusu ilk defa bir foruma üye oldum :) O sebeple işleyiş nasıl ilerliyor pek bilmiyorum. Bir yanlışım olursa veya beni yönlendirmek isterseniz memnun olurum.

Öncelikle Vaporesso zero 2 cihaz kullanıyorum. Yaklaşık bir yıldır. Saltica likit kullanıp sigarayı bıraktım. Cihazı ve likiti, bizim marketçi bir arkadaşımız vardı o temin ediyordu. Artık ne oldu ise ortalıktan kayboldu. Ne dükkan kaldı ne kendisi.

Elimdeki stoklarda neredeyse bitmek üzere. Zero 2 cihazımdan gayet memnundum fakat artık sıkıldım. Saltica lycan likit kullanıyordum ondan da sıkıldım. Yeni cihaz ve likit alacağım. Siz değerli üstadların önerilini rica ediyorum. Ben elektronik sigara konusunda tam bir amatörüm. En doğru yolu, sizlerin göstereceğine inanıyorum.

Pod mod cihaz istiyorum.( pil takılmayan, cepte rahat taşınabilir, küçük ).

Aroma olarak en iyi performansı veren cihaz istiyorum.

Likit sızıntısı olmasın istiyorum.

Şarjı en azından 1 günü kurtarsın istiyorum.

Kartuş kapasitesi en az 3ml ve üzeri olsun istiyorum. ( likit en az 1 gün dayansın ).

Vaporesso zero 2 cihazımda bunların hepsi mevcuttu yani bir nevi bu cihaz gibi birşey olsun istiyorum. Ama o kadar çok seçenek var ki kafam çok karışık. 0.8 ohm veya 1.2 ohm gibi coilleri de sadece değer olarak biliyorum. Yani içiyorum ama neye göre içiyorum ne yapıyorum benimde haberim yok :) Yani istediğim cihaz bu kriterlerde olmalı.

Likit olarak; 50 mg salt likit kullanıyorum. Daha önce hep Saltica lycan içtim. Memnundum. Artık sıkıldım ve farklı tatlar arıyorum.

Siz değerli dostlarımdan yardım istiyorum. Sizce hangi cihazı ve likiti almalıyım. Maddiyat kısmı problem değil. Sadece kalite arıyorum.

Birde internette bazı siteler buldum. Alıp memnun olan var, olmayan var. Uzun araştırmalar sonucu, forumlarda ki tedarikçilerin en güvenilir olduğunu buldum. Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Umarım herşey doğru anlaşılmıştır ve forum kurallarına uygundur. Teşekkürler:))

Tedarikçi listelerine buradan ulaşabilirsiniz. Uzun zamandır Pod Modlara bakmıyorum güncel ve sorunsuz bir cihaz tavsiye etmem zor. Premium likit hiç kullanmadım o konuda da ben devre dışı kalıyorum.
Cihazın içiminden, vurumundan, sizi tatmin ediyor olmasından yana bir sıkıntınız yok ve cihaz sorunsuz çalışıyorsa gereksiz maceraya atılmamak ve kafanızı karıştırmamak daha doğru geliyor bana aslında. Cihaz ben artık aranızdan ayrılıyorum dediği zaman, o günün şartlarında yeni bir cihaz aramak daha doğru olurdu sanki. Gerçi şimdiden farklı bir cihazın ne verdiğine bakıp denemekte yanlış değil ama bazen eski düzeni de tekrar sağlayamama gibi dezavantajlar doğurabiliyor.

elinizdeki cıhaz sizin işinizi görüyorsa maceraya gerek yok derim. bunun bir sınırı yok o cıhaz bu cıhaz derken çekmece gereksiz şişiyor .
0,8 aromatik bir coil
1,0 aroma ve vurumu ortalayan bir içim verir
1,2 daha çok vurum ağırlıklıdır .
bu hazır coiller için geçerli
Likit konusundan ben uzak dururum entrika dolu bir alan :)

bence cihazının coilini buldukça değişme ama yedek al, g3 veya nord pro işini görür gibi, g3 pro podun ekranı çok cıvıltılı şarj işini kısaltıyor ama güzel cihaz
likit karışık, damak tadı nihayetinde
sevdiğinden devam et
oops, manhattan, likitmerkezi inceleyebilirsin salticadan sıkıldıysan
arada değişik aromalar denemek iyidir

Merhabalar iyi günler. Şu anda elimde argus pod se cihazı var. Cihazda 0.7 ve 1.2 ohmluk coiller çıktı. 0.7 ile salt likit kullanabilirmiyim. Cevaplayabilirseniz teşekkürler

Merhabalar iyi günler. Şu anda elimde argus pod se cihazı var. Cihazda 0.7 ve 1.2 ohmluk coiller çıktı. 0.7 ile salt likit kullanabilirmiyim. Cevaplayabilirseniz teşekkürler
Kullandığınız cihaz MTL (Sigara) içim için tasarlanmış bir cihaz anladığım kadarıyla. Bu ohm değerleri ile salt likit kullanabilirsiniz.. Birçoğumuz salt likit içeriğinin çok teferruatlı olması sebebi ile genel olarak tavsiye etmiyor olsak da tabi ki kullanmak isteyen kullanıyor. Salt likit DL içimde özellikle de yüksek nikotin değeri ile zehirlenme riski çok yüksek hatta kaçınılmazdır. Mtl için uygun olan ohm değerleri ile Salt kullanabilirsiniz.

Kullandığınız cihaz MTL (Sigara) içim için tasarlanmış bir cihaz anladığım kadarıyla. Bu ohm değerleri ile salt likit kullanabilirsiniz.. Birçoğumuz salt likit içeriğinin çok teferruatlı olması sebebi ile genel olarak tavsiye etmiyor olsak da tabi ki kullanmak isteyen kullanıyor. Salt likit DL içimde özellikle de yüksek nikotin değeri ile zehirlenme riski çok yüksek hatta kaçınılmazdır. Mtl için uygun olan ohm değerleri ile Salt kullanabilirsiniz
Teşekkürler iyi günler

Geri