• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Halo Tribeca Cherry

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuzManYa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VuzManYa

Community
Tribeca 12 mg ara ara kullanıyorum. Cherry çok ilgimi çekti. Deneyen arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.tribeca-cherry-30ml-6nic.png

Oyla 0
cerry tobacco uzun zamandır zaten bir çok firmada aroma olarak mevcuttu ama sanırım kimsenin fovarisi olmadığı için ön plana alınmadı belki halo bu sefer göz bebeği bir likit yapar

Bende merak ettim açıkcası. Halo Tribeca vazgeçilmezlerim arasındadır. Birde Belgium choclatte likitini bulursanız kaçırmayın derim. Efsane ötesi dir. Birde eskisi gibi premium likitler gümrük sıkıntılarından dolayı ülkemize girmiyor. Premiuma alışana evyap ile yapamıyor. Allah benim sonumu hayır etsin.

Bende merak ettim açıkcası. Halo Tribeca vazgeçilmezlerim arasındadır. Birde Belgium choclatte likitini bulursanız kaçırmayın derim. Efsane ötesi dir. Birde eskisi gibi premium likitler gümrük sıkıntılarından dolayı ülkemize girmiyor. Premiuma alışana evyap ile yapamıyor. Allah benim sonumu hayır etsin.
Amin.

Zenginlerin derdi hep böyle işte ne yaparsın

Geri