Hocam tc performansı ve smart tc performansı ile ilgili ne düşünüyorsunuz axon chip in? Dna ya yaklaşır mı?Çıktığından beridir inatla kimse dikkate almıyor ama;
Vaporesso Gen
diyeceğim ben. Araştırmadan sakın geçmeyin. Muhtelif satıcılarda da bulunabiliyor ayrıca. Üstelik sadece hafiflik olarak değil, işini çok çok iyi yapan bir çip gibi bir kazancınız da olacak.
Asmodus minikin v2/v3/Lustro hangisini bulabilirsenizArkadaşlar 2 pilli hafif bir mod tavsiyesi istiyorum. Tesla cigs dışında bir mod arıyorum bilen satan varsa ulaşabilirse çok iyi olur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam tc performansı ve smart tc performansı ile ilgili ne düşünüyorsunuz axon chip in? Dna ya yaklaşır mı?
Hocam DNA'e yaklaşması zor. Yani doğrusunu söylemek gerekirse DNA'in güncel çiplerine herhangi bir şeyin yaklaşması zor TC konusunda. Sırf PCB üzerinde bulunan kasa ve ortam sıcaklığı sensörleri bile çok büyük bir fark yaratıyor.
Öte yandan Gen'e gelirsek, bence normal TC mod'u gayet iyi bir performans sunuyor. Denemelerimde gereksiz alçalmalar - yükselmeler yahut dry hit gibi durumlarla hiç karşılaşmadım. Her seferinde çok stabil bir çizgi tutturdu. Ben artık neredeyse TC kullanımını bırakmış biri olarak bu denemeyi yapmaya yurtdışı kullanıcıların Gen'in TC performansını övüp durmaları üzerine karar vermiştim. Açıkçası övdükleri kadar da var.
Smart TC modunu ise biraz yetersiz bulduğumu söylemeliyim. Çok sert bir içim sunduğunu düşünüyorum. Titanyum ile katlanılabilir durumdaydı fakat SS430 ile radikal şekilde sertleşiyordu içim. Henüz tam olgunlaşmamış bir özellik olduğunu düşünüyorum kısacası.
Hocam merhaba, redditte 10 resim görüyorsam 9 u GEN. Adamlar genden başka bir şey kullanmıyorlar. İlk gördüğümde bende çok şaşırmıştım, öneren biri de çıktı sonunda.
Size de merhaba hocam. Ayıptır söylemesi tatildeyim bugünlerde. Yanımda ne Paranormal var (DNA250C) ne de başka bir şey. Çift pilli mod olarak Gen'i bulunduruyorum ben de yanımda çünkü olabilecek her senaryoda yeterli oluyor. Kısacası hiç haksız değiller.
Çıktığından beridir inatla kimse dikkate almıyor ama;
Vaporesso Gen
diyeceğim ben. Araştırmadan sakın geçmeyin. Muhtelif satıcılarda da bulunabiliyor ayrıca. Üstelik sadece hafiflik olarak değil, işini çok çok iyi yapan bir çip gibi bir kazancınız da olacak.