• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Hadron Lite SBS Mod - TC Mod Hakkında

Parsolist

Community
Merhaba, elimde Troy 1xv3 ve Hadron Lite SBS mod var. Şuan A1 29GA 2.5mm 6 tur sarım yaparak buharlıyorum. Daha iyi aroma almak için 3m merck 50/50 nbase ve aroma alıp demleme yapıcam ama bir sorum var.

Cihazda TC modunda sadece 200F yazıyor 0.92 SS316 tel için 0.92 gibi değerleri giremiyorum ve ohm kilitleme yapılmıyor. Cihaz bunları otomatik mi ayarlıyor acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20230219_175134.jpg
    IMG_20230219_175134.jpg
    21.7 KB · Görüntüleme: 15
sanirim forumda kullanan yok yada ben gormedim.

ozelliklerine bakinca tc bolumunde SS profili oldugu gorunuyor. SS316L tel kullanacaginiz zaman o profili secip sicakligi da ayrica ayarlamaniz gerekir.
yine ayarlardan F degerini C olarak degistirebilirsiniz.

ayrica SS316L telin watt modunda da kullanabileceginizi belirteyim.

Modu kendi üzerinden şarj ediyordum hızlı şarj cihazı kullanmamdan dolayı anakartı yakmış bulunup bu kadar çile yeter diyip gidip Think Vape Finder Evolv DNA250 Mod aldım ???? bana gülüyorlar ama ben bu mod ile mtl içimi yapıcam hocam. SS tel A1 e göre watt modunda aroma olarak fark ettirirmi acaba

kotu olmus gecmis olsun.

bana gore ss tel A1'den daha soft bir icim sagliyor. aroma hissiyati da goreceli ama muazzam bir fark yok bence.
TC kullanmak istiyorsaniz tcr degeri yuksek teller cok daha efektif calisacaktir. nife30, titanyum gibi.
forumda TC konulari mevcut

kotu olmus gecmis olsun.

bana gore ss tel A1'den daha soft bir icim sagliyor. aroma hissiyati da goreceli ama muazzam bir fark yok bence.
TC kullanmak istiyorsaniz tcr degeri yuksek teller cok daha efektif calisacaktir. nife30, titanyum gibi.
forumda TC konulari mevcut
Onlarda sağlık yönünden zararlıya hocam bilemedim ki. Sanırım bir en azindan makaradaki tel bitene kadar watt modunda takılmaya devam edicem.

Geri