• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Güvenilir Esigara Alışverişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shiva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shiva

Yeni Üye
Merhaba. Ben Nord 4 aldım ama elimdeki coiller bitti. Bana güvenilir coil ve likit sitesi önerebilir misiniz?

Hocam ben bir şey daha danışmak istiyorum. Nord 4 ‘le rpm 2 coil kullandım normal likitle. fakat kullan at vozollardaki çekim ve likit tadını alamadım. Sıkıntı hangi mekanizmada çözemiyorum. Rpm kartuş ve salt likit kullanmak bunu çözer mi?

Hocam ben bir şey daha danışmak istiyorum. Nord 4 ‘le rpm 2 coil kullandım normal likitle. fakat kullan at vozollardaki çekim ve likit tadını alamadım. Sıkıntı hangi mekanizmada çözemiyorum. Rpm kartuş ve salt likit kullanmak bunu çözer mi?
onlarda çok fazla aroma var. gereksiz ve sağlıksız. yoksa %5 (50mg) nic olan bir likitin o kadar aromatik olması imkansıza yakın. vg yerine aroma basıyorlar heralde :)

Normal olanı sizin şu anda kullandığınız ve deneyimlediğiniz, birkaç oynamayla ufak farklar olsada elde edeceğiniz üç aşağı beş yukarı budur. Vozol vs gibi ürünler içeriklerindeki onlarca bilinmeyen katkı maddesi ile beğenilen ürünler haline getiriliyor. Ayrıca DL yani ciğer çekimde Salt kullanılmasını birçoğumuz tavsiye etmiyoruz. Belirli oranlarla kullanılır diyende var ama ben şahsen riske atmaya değmez diyorum.

Geri