Çok teşekkür ederim@Likit Merkezi de forumun tedarikçilerindendir. Aynı isimle sitelerine göz gezdirebilirsiniz. Zaman içerisinde birçok firmayı deneyeceksinizdir muhtemelen, adettendir.
Kendim yapabileceğimden pek emin değilim ama inceleyeceğim. Peki tedarikçi konusunda yönlendirme yapabilir misiniz?Wotofo Smart Coil videolarını izleyin eğer yapabilirim diyorsanız orjinal coillerer alternatiftir. @BomFunkMyE yardımcı olsun
Evet izledim. Basit görünüyor Çok teşekkür ederim yönlendirme için Denemek isterim.Wotofo Smart klavuzundaki kadar herşey. içerisinde pamuk tel ve coilin olduğu paket alıyorsun. daha sonra tel ve pamuk bittiği zaman sadece tel ve pamuk alıyorsun. Coil bir kereye mahsus alınıyor. @BomFunkMyE var mıdır elinde stokta.
onlarda çok fazla aroma var. gereksiz ve sağlıksız. yoksa %5 (50mg) nic olan bir likitin o kadar aromatik olması imkansıza yakın. vg yerine aroma basıyorlar heraldeHocam ben bir şey daha danışmak istiyorum. Nord 4 ‘le rpm 2 coil kullandım normal likitle. fakat kullan at vozollardaki çekim ve likit tadını alamadım. Sıkıntı hangi mekanizmada çözemiyorum. Rpm kartuş ve salt likit kullanmak bunu çözer mi?