• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nereden Bulurum? GUS 2.1 Ultem tank ve oring seti

blacknight07

Community
Merhabalar yaklaşık olarak 3 saattir bütün interneti karış karış geziyorum. Girmediğim mecra kalmadı .En son aklıma geldi belki buradan birisi biliyordur nokta atışı yaparım. Çok yakın bir zamanda gus 2.1 sahibi oldum. Ama hiçbir yedeği yok ..Evet dümdüz kendisi. Ultem tank ve oring ve hatta vida arayışındayım. Bilen birisi yol gösterebilir mi acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

hadi inşallah güzel sonuç alırsın hocam. bellcap olarak ölçülendirip yapmak çok daha kolay olabilir bu arada :) çoğu kişinin 2.1i sevmemesinin sebebi o desenler, böylelikle desenler de gitmiş olur :D
Bellcapte çıkartmayı düşünüyorum hocam üstünde biraz çalışıcam onunda malzeme gelene kadar biraz zamanım var. Sizin momentous yine yeni sahibinde bu kaçıncı oldu yaw :D

Bellcapte çıkartmayı düşünüyorum hocam üstünde biraz çalışıcam onunda malzeme gelene kadar biraz zamanım var. Sizin momentous yine yeni sahibinde bu kaçıncı oldu yaw :D
Hussarda duruldum :) 1.5 güzelmiş. elimde mtl tank kalmadı sanırım hiç, sadece nduro var. Yeni bir soluk getirirlerse mtlye tekrar denerim :D ama şu yaz aylarında efil efil dl takılacağım gibi :)

ilanlarımda sizi mentionlayacağım ama elimde pek bir şey kalmadı artık :) günlük tüketimim aslında son bir senedir çok az (1-3ml arası) giderek de düşüyor. sanırım böyle devam edersem bir süre sonra tamamen bırakacağım :)
Hocam hussarda durmaz sizde bence :) İlan açmadan önce bana biraz belli edin hocam son momentous ilanınız beni çok üzdü:D

ilanlarımda sizi mentionlayacağım ama elimde pek bir şey kalmadı artık :) günlük tüketimim aslında son bir senedir çok az (1-3ml arası) giderek de düşüyor. sanırım böyle devam edersem bir süre sonra tamamen bırakacağım :)
Hocam canınız sağolsun ben sadece takılıyorum aslında setuplarımı tamamladım sanırım. Bende günlük 3ml civarı 9-10 mg arasında likit tüketiyorum ama bırakamıyorum inşallah siz bırakırsınız çok sevinirim şahsen :giggle:

Geri