• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Gümrük atolara el koydu yardım

Nickim10Harf

Community
Aliekspresten 2 tane Atomizer sipariş ettim (intake-druga rda) ilk baş gümrük tuttu sonra da gümrükçe ithaline izin verilmedi diyor fakat aliekspreste ise sipariş başarılı diyor

Bu durumda ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuzIMG_20200117_173317.jpg
IMG_20200117_173416.jpg

aynı dertten muzdarip oldum. sorucemoreden almıstım basarılı dıye para odemesı yapmıyorlar . bu gümrük bizi mahvetmek için elinden ne geliyorsa yaptı yapıyor. nolucak bılmıyorum gitti dolarlarımız

Geçen sene Avrupa'da bı vape fuarında twisted aroma sahibiyle muhabbet etmiştim ,turkiyedenim deyince adam 2 adım geri kaçmıştı ,tövbe yollamam bidaha mal diyordu,bezmiş gümrükten:)Allah'tan mekanik çinliden geliyorda adamlar nazimizi çekiyor..

Şimdi parayı geri alamıyormuyum hocam
Anlaşmazlık vs yapılqcak bişe yokmu buna
onepuf hocam cevaplamıs ama burdakı sıkıntı yenı guncellemenın track17de ozellıkle TESLIM EDILDI olarak olması sımdı adamlar teslım edıldı goruyorlar resmı sayfayı gonderıyorum takmıyorlar 30 40 50 gun herneyse bekleyip ıade ıthalatı yasak yazısı ve hareketı oldugu an yapıstırmak emaılı ve veya refund 'U. gecmıs olsun cumlemıze

onepuf hocam cevaplamıs ama burdakı sıkıntı yenı guncellemenın track17de ozellıkle TESLIM EDILDI olarak olması sımdı adamlar teslım edıldı goruyorlar resmı sayfayı gonderıyorum takmıyorlar 30 40 50 gun herneyse bekleyip ıade ıthalatı yasak yazısı ve hareketı oldugu an yapıstırmak emaılı ve veya refund 'U. gecmıs olsun cumlemıze
Yani hocam bu aşamada ne yapmam gerek para çöpe mi gitti yoksa bir ihtimal varmı almak için

aede olsam oncelıkle durumu satıcıya anlatırım belgelerı ıle daha sonra musterı hızmetlerı ıle canlı gorusurum onlar sıze ne yapılması gerekrıgını soylerler 2 ıhtımal var zaten ya dırek refund actırırlar veya kendılerı acar yada ıade yazısını goresıye kadar bekleyın derler. kılıt nokta müşteri hizmetleri ile canlı gorusmenız .

surdan gıdılebılır

benim pasito da gümrükte kaldı adam ae de iade görene kadar parayı vermem diyor, süreyi uzat diyorum uzatmam diyor...
allahım kafayı yedirtecek bu ülke bana yaz kardeşim iade işte. 200 tl çöpe gidecek

Satıcı ile diyaloğa geçin. Durumu anlatın. Gümrük eğer bir çakallık yapmaz ürünü geri gönderirse para iadeniz kargo ücretleri düştükten sonra geri gelir. Genelde tekrar gönderim yolunu açık bırakmaya çalışıyorlar. Ancak bu zamana kadar paramın çöp olduğu olmadı. Hiç sevmediğim bir milliyet ve Çinliler nekadar da börtü böcüğe acımasalar da bir ticari ahlaka sahipler.

Arkadaşlar benim 17 ocakta tr ye gelen iki tane Atomizerim vardı gümrükte kaldı fakat hala bekliyor 2 ayı geçti upim i arıyorum Mesai saati dışındayız diyor geri gönderildiğinde yazıyormu PTT kargo sitesinde

Geri