Nickim10Harf
Community
Şimdi parayı geri alamıyormuyum hocamaynı dertten muzdarip oldum. sorucemoreden almıstım basarılı dıye para odemesı yapmıyorlar . bu gümrük bizi mahvetmek için elinden ne geliyorsa yaptı yapıyor. nolucak bılmıyorum gitti dolarlarımız
onepuf hocam cevaplamıs ama burdakı sıkıntı yenı guncellemenın track17de ozellıkle TESLIM EDILDI olarak olması sımdı adamlar teslım edıldı goruyorlar resmı sayfayı gonderıyorum takmıyorlar 30 40 50 gun herneyse bekleyip ıade ıthalatı yasak yazısı ve hareketı oldugu an yapıstırmak emaılı ve veya refund 'U. gecmıs olsun cumlemızeŞimdi parayı geri alamıyormuyum hocam
Anlaşmazlık vs yapılqcak bişe yokmu buna
Yani hocam bu aşamada ne yapmam gerek para çöpe mi gitti yoksa bir ihtimal varmı almak içinonepuf hocam cevaplamıs ama burdakı sıkıntı yenı guncellemenın track17de ozellıkle TESLIM EDILDI olarak olması sımdı adamlar teslım edıldı goruyorlar resmı sayfayı gonderıyorum takmıyorlar 30 40 50 gun herneyse bekleyip ıade ıthalatı yasak yazısı ve hareketı oldugu an yapıstırmak emaılı ve veya refund 'U. gecmıs olsun cumlemıze
belki bunlar iyi günlerimiz bile olabilirmetin olun,bu da gelip geçecektir.
Benimde 213 TL çöpe gidecek hocam aynı durumdayım augvape bin insafınaa kaldımbenim pasito da gümrükte kaldı adam ae de iade görene kadar parayı vermem diyor, süreyi uzat diyorum uzatmam diyor...
allahım kafayı yedirtecek bu ülke bana yaz kardeşim iade işte. 200 tl çöpe gidecek