• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Golden Kimya sahteciliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Questo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Questo

Yeni Üye
Dün bi sipariş geçtim bu adı kimya şirketi olan şirketten sitelerinde verdikleri adrese de gittim bir allahın kulu yok bildiğin sanayi onlara dair bir şey yok kargo yola bi çıktı Niğde diye bir yerden patates yolluyor herhalde soruyorum desteğe sohbeti sonlandırıyor

incelemeye değer mi canı yanan var mı ?

Güncelleme : Dostlar kargo elime ulaştı gayet hızlı işledi süreç paketleme çok güzeldi ve yanında gelen hediyeler de gayet hoştu kendilerine teşekkür ediyorum ürünlerin içim kalitelerini de demleme süreci bitince konuyu güncellerim .

Son düzenleme:
1,5 yıl alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım sizin gibi kardeşim. şuan arkadaşlarımda alıyor sipariş sonrası ertesi gün elimde ürünler.
adrese elbetde gitmedim ama yıllardır hizmet veren bir yer.

hizmetleri hakkında bi derdim yok adres sahteciliğine takıldım gayri meşru iş yaptıklarını düşünmüyordum kimya ürünlerini satıyor hazır likit satmıyorlar sonuçta belki nikotinden dolayı olabilir gerçi haklısınız ama adres konusunda kafama takıldı başka bir dert yok yani
Yasa dışı iş yapan bir firma için normal değil mi ? Neredeyse hepsi böyle, siz ürün elinize ulaşıyor mu ona bakacaksınız.

toz kaldırmak değil bu nikotin içeren likitler bunlar ve yasal değil. bizler yasal olmayan ürünler kullanıyoruz .
bugün tütüncüler e sigara satamıyor satsalarda gizli yerde tutuyor.
kadıköyde handa mesala çekmecede ürünler likit ve e sigaralar. müşteri talep edince gizliden veriyorlar.
ve dükkan içinde pek ürün tutmuyorlar çoğu depolarında . her modelden sadece 1 adet var çekmecede.
yani vesaire vesaire . takma böyle şeylere kargon gelsin üründen memnunsan yoluna devam et.
bu link gibiler boşuna yok kardeşim ve telegram adresi 😻 (y)

toz kaldırmak değil bu nikotin içeren likitler bunlar ve yasal değil. bizler yasal olmayan ürünler kullanıyoruz .
bugün tütüncüler e sigara satamıyor satsalarda gizli yerde tutuyor.
kadıköyde handa mesala çekmecede ürünler likit ve e sigaralar. müşteri talep edince gizliden veriyorlar.
ve dükkan içinde pek ürün tutmuyorlar çoğu depolarında . her modelden sadece 1 adet var çekmecede.
yani vesaire vesaire . takma böyle şeylere kargon gelsin üründen memnunsan yoluna devam et.
bu link gibiler boşuna yok kardeşim ve telegram adresi 😻 (y)
haklısın abicim bende tam bundan bahsediyordum nikotinden dolayı illegal e düştüğünü bilmiyordum ülkemizde çok ilginç yasaklar olduğu için adapte olamıyorum pek kusura bakmayın böyle bi konu ile meşgul ettiğim için burayı saygısızlık etmek istemem kimseye teşekkür eder iyi geceler dilerim .

Geri