hasakcicek
Community
Selamlar ahali
Bilindiği üzere Golden Greek firması 2009 da kuruldu. Kurucusu ve modörü İmeo Thannasis. Ama kendisini Cnc ustası olarak tanımlıyor. Burnunda kıl aldırmayan, ulaşılması imkansız modörlerin aksine, hemen hemen tüm mesajlara cevap veren, mantıklı önerileri dinleyen, yaşadığınız sorunları çözmeye çalışan, bizden birisi.
Bu güne kadar dizyn ettiği atoların hepsi kendine ait bir karaktere sahip. Vurum olarak yüksek, nazik ve dikkatli kurulum isteyen, nazlı atolar.
Bu klübü İmeo nun bilgisi dahilinde açıyorum, iatty newborn un yapım aşamasında kendisine bu klübü kuracağımı, yaptığı atoların tecrubesiz kullanıcıların yardıma ihtiyacı olacağı komplike atolar olduğu ve destek olmak istediğimi söyledim, çok çok memnun oldu, hatta ilerleyen zamanlarda foruma üye dahi yapmayı planlıyorum.
Şu ana kadar bu markanın 4 atosunu kullandım. Armed, Armed eagle , Amadeus ve iatty. Hasbelkader birazda tecrubeli sayılırım. Eğer yardıma , danışmaya ihtiyaçduyacak kullanıcıların bu başlık altında toplanmasına vesile olursam ne mutlu bana