Temayla alakalı bir durum. Güncelleme isteyeceğiz.
Aynı sorun bende de var ???? ios@Koba hocam bende bir sorunla karşılaştım. Android uygulamasinda, misal veriyorum konuda instagrama yönlendirmeli bir haber var. Bastığınızda gidiyor fakat geri döndüğünüzde uygulama beyaz ekranda kalıyor ve uygulamayı kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz, buda güncelleme de aklınızda bulunsun bence
Aynen aynı sorun bende de var. (android).@Koba hocam bende bir sorunla karşılaştım. Android uygulamasinda, misal veriyorum konuda instagrama yönlendirmeli bir haber var. Bastığınızda gidiyor fakat geri döndüğünüzde uygulama beyaz ekranda kalıyor ve uygulamayı kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz, buda güncelleme de aklınızda bulunsun bence
Vallahi nokta atışı konu başlığı olmuş,bende uygulama üzerinden kullanıyorum ve çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum,özellikle ilanlara bakarken.Bir ilana bakıp umduğumu bulamadıktan sonra anasayfaya dönüp tekrar ilanlara girip sonra baktığım ilanın altındakine girip bakıp tekrar umduğumu bulamadıysam aynı işlemi tekrar ediyorum. Kısır döngü kısacası
Umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile çözüme kavuşturulur.
Sevgiyle kalın buhardaşlar!
iPad uyumluluğu da gelecek mi güncelleme ile?Temayla alakalı bir durum. Güncelleme isteyeceğiz.