Genel Sohbet Geri Tuşu Aranıyor...SBTV App.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faraway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazır konu açıldı. Mobil Tarayıcı (Chrome vb. ) ile bir eksik ve birde hata var bildireyim..

Resimde "SB" yazdığım yere bir logo ve anasayfa bağlantısı eklenmesi güzel olurdu..

Screenshot_20190918-195005_Chrome.png

Hata ise tamamen kapalı olan uygulamayı açınca sayfayı tarayıcı kendi yeniliyor fakat üstte bir uyarı veriyor. Başlarda çerezler dedim ama ne yaptıysak çözemedik.. Güvenlik hatası dior. X ile Kapatıp yenileyince hata vermiyor.

Screenshot_20190918-195719_Chrome.png

Vallahi nokta atışı konu başlığı olmuş,bende uygulama üzerinden kullanıyorum ve çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum,özellikle ilanlara bakarken.Bir ilana bakıp umduğumu bulamadıktan sonra anasayfaya dönüp tekrar ilanlara girip sonra baktığım ilanın altındakine girip bakıp tekrar umduğumu bulamadıysam aynı işlemi tekrar ediyorum. Kısır döngü kısacası :D
Umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile çözüme kavuşturulur.
Sevgiyle kalın buhardaşlar!

@Koba hocam bende bir sorunla karşılaştım. Android uygulamasinda, misal veriyorum konuda instagrama yönlendirmeli bir haber var. Bastığınızda gidiyor fakat geri döndüğünüzde uygulama beyaz ekranda kalıyor ve uygulamayı kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz, buda güncelleme de aklınızda bulunsun bence :)

@Koba hocam bende bir sorunla karşılaştım. Android uygulamasinda, misal veriyorum konuda instagrama yönlendirmeli bir haber var. Bastığınızda gidiyor fakat geri döndüğünüzde uygulama beyaz ekranda kalıyor ve uygulamayı kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz, buda güncelleme de aklınızda bulunsun bence :)
Aynen aynı sorun bende de var. (android).
Yalnız instagram değil, harici bir bağlantıya gittiğimde, geri gelmiyor öylece kalıyor. Uygulamayı kapatıp yeniden giriyorum.

Vallahi nokta atışı konu başlığı olmuş,bende uygulama üzerinden kullanıyorum ve çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum,özellikle ilanlara bakarken.Bir ilana bakıp umduğumu bulamadıktan sonra anasayfaya dönüp tekrar ilanlara girip sonra baktığım ilanın altındakine girip bakıp tekrar umduğumu bulamadıysam aynı işlemi tekrar ediyorum. Kısır döngü kısacası :D
Umarım en kısa zamanda bir güncelleme ile çözüme kavuşturulur.
Sevgiyle kalın buhardaşlar!

Sonuna kadar hak veriyorum. Bu durum aklımdan geçerken konuya denk geldim.

Öncelikle İOS ve Android SBTV uygulamaları webview, ayni başlı başına bir uygulama değil, sadece web'de yer alan görüntüyü tarayıcı ihtiyacı olmaksızın yansıtıyorlar. GERİ tuşu konusunu çözeceğiz, en azından tema üzerinden güncelleme yaptıracağız. Bende aynı şekilde sıkıntı yaşıyorum. Linkten sonra beyaz ekrana düşmesi konusu hakkında teknik hiçbir fikrim yok, ancak soracağım.

Hasılı sevgili dostlar, sanmayın ki göz ardı ediyoruz problemleri, elimizden geldiğince çözdük, çözmeye de devam edeceğiz inşallah. Değerli fikir ve görüşlerinizi her zaman bekliyoruz.

Geri