• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Gelin Beraber Şu Asmodus'un Ananisini DL Yapalım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TAHTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TAHTA

Community
Abilerim ablalarım, bu arkadaşlar VANDY VAPE in GOVAD RTA sından sonra edindiğim ve bana bu değerli satışı yapan @körpebuhar abime şükranlarımı sunuyorum.

Matkapla girişeceğim sanırım ben bu arkadaşa yukarıdan aşağı. Şekli falan çok hoşuma gitti ama fokurduyor ve bir türlü mtdl yapamıyorum. normalde de ciğere yakın bir içim keyfim var zaten. ne yapsam ne etsem bilemedim ? Tavsiyesi önerisi olan yok mudur?

ilgili müdaheleyi siyah çerçeve içindeki arkadaşa yapayım diyorum ama kırmızı çerçeve altında da hava akışını kısıtlayan bir yer bulunuyor ne yapsam bilemedim açıkcası ?
,
anani.jpg

Oyla 0
Bacanın çıkışı dar ve etrafı yivliydi diye hatırlıyorum Anani'de. DL'ye sağlıklı bir şekilde dönmesi pek olası gözükmüyor gibi.

Abilerim ablalarım, bu arkadaşlar VANDY VAPE in GOVAD RTA sından sonra edindiğim ve bana bu değerli satışı yapan @körpebuhar abime şükranlarımı sunuyorum.

Matkapla girişeceğim sanırım ben bu arkadaşa yukarıdan aşağı. Şekli falan çok hoşuma gitti ama fokurduyor ve bir türlü mtdl yapamıyorum. normalde de ciğere yakın bir içim keyfim var zaten. ne yapsam ne etsem bilemedim ? Tavsiyesi önerisi olan yok mudur?

ilgili müdaheleyi siyah çerçeve içindeki arkadaşa yapayım diyorum ama kırmızı çerçeve altında da hava akışını kısıtlayan bir yer bulunuyor ne yapsam bilemedim açıkcası ?
,
Ekli dosyayı görüntüle 27197

Kürdanla birkaç deliğini kapat öyle deneme yanılma ile sonra Daha yaratıcı bir şekilde doldurursunuz. Fakat Ato orjinalliği kalmaz denemiş olunur..

Her ne deneyecekseniz, matkap yerine dremel kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Matkap ile atomizer'ı tamamen kullanılmaz hale getirebilirsiniz.

@körpebuhar senide unuttum sanma????

KONU DIŞI GÜNDEM MADDELERİ İLE KONUMA GÖLGE DÜŞÜRMEYİN SAYIN 0016 NUMARALI MAJÖR SAHİBİ ! Bende paket istiyorum yoksa vallahi kıracağım şimdi fışkiyeyi...

ne gerek var mundar etmeye
zaten 2 ml çivarı alıyor :)

Çok yakışıklı melet elim gözüm gitmiyor değil integra aldım şu aralar onunla oynaşıyorum gerçi soğudum biraz.

Her ne deneyecekseniz, matkap yerine dremel kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Matkap ile atomizer'ı tamamen kullanılmaz hale getirebilirsiniz.

Teşekkürler üstad..
Hava pinlerini genişleterek belki bir tık mtdl ama dl olması çok zor.

Abi pinleri tıkayınca da olmuyor ki melet neyse yapacağız bi şekil bakalım.

Geri