• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Gastly Premium Likitleri Yorum ve İnceleme Alanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serbest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serbest

Community
Geçen ay @Gastly PRemium 'dan denediğim likitler ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım. Henüz tamamını deneme imkanım olmadı ancak denemiş olduğum kısımdan çok memnun kaldım. Bence yerli piyasada Premium adlandırdığımız likitlere benzeyen/yaklaşan kalitede DL likit az bulunuyor; başka iletilerimde de belirttim Efkâr'dan Mango, Arion'dan Muffin Man ve Strawberry Paradise gibi güzel örneklerimiz olsa da şöyle premium'lar gibi tadına doya doya içebildiğim gerçekten az çeşit var konu DL olunca. Hatta Gastly Premium ismi yüzünden likitlere güvenmemiştim ilk başta, ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur, Premium ismi çıktığından beri her likite Premium deniyor. Ancak Gastly Premium bu görüşümü güzel çürüttü. Bugüne kadar DL'de aroma oranını, aromalarını ve karışımlarını en beğendiğim bir değil birkaç ürünü birden oldu bu markanın ki likit olarak kendisinden henüz bir (1) defa alışveriş yaptım (ilk 2 alışverişim mod ve atomizerdi). Likitlerinden yalnızca birini hem DL hem MTL'de içiyorum şu sıralar yine, incelemede de bahsedeceğim. Likitleri Reload RTA'da 0.15ohm'luk sarımlar ve Muji pamuk ile tükettim, MTL'de 0.8ohm 26ga Kanthal ve Rayon kullandım Ion Jr. 4ml RTA ile.

En sevdiğimi en önce yazıyorum: Fog Milk. Çilekli likitleri sevdiğimden ilk açtığım bu oldu, turkeyvaping'de yazmıştım çok tepki gördü, Reload'a koydum birkaç saat içerisinde 30ml'lik şişeyi dizi izlerken içip bitirmişim. Yapay olmayan ama olgunda olmayan, çilekli sütten ziyade meyve olan çileğin tadı ile yine sütten çok pasta kreması gibi bir tadın birleşimi. Evet çilekli bir likit ama çilek baskın değil, krema da baskın değil ki hem MTL (9mg/ml) hem DL'de (3mg/ml) tükettiğim likit bu. Çilek ve meyve sevenler hastası olacaktır, kesinlikle öneririm. Pastanede değişiklik arayanlarda deneyebilir. DL'de yerli likitler arasında açık ara en beğendiğim likit oldu Fog Milk. Aslında Premium tabir edilen yabancı likitlerden birinde çok çok benzer bir likit var, Steam Train - Signalman. İkisinide bulursanız kaçırmayın derim.

İkinci favorim Father's Milk oldu, yalnızca DL'de tüketiyorum, MTL'de denesem bile sanki pasta tabanın tadını alamıyorum gibi geldi. Premium'lardan olan Loaded Glazed Doughnut'un hemen hemen aynısı bir pasta/hamur tabanı var likitin, ağzınızı tatlandıran şey ise kremalar ve çilek aroması tadı oluyor. Hamurlu tatları sevenler için tüm gün içilebilir olacaktır, MTL'de önce denemenizi öneririm, ben yalnızca DL'de içiyorum dediğim nedenden dolayı. Adının aksine çok şekerli bir likit değil, tatlıdır bayar diye düşünmeyin.

Bunu arada yazmak istedim, her ne kadar Fog Milk favorimse bile Luppa'nın acayip bir özelliği var belirtmeden geçilmemesi gereken. Dinner Lady Lemon Tart'ı biliyoruz, herhalde evyapla haşır neşir olan herkesin elinden en az bir klonu geçmiştir. Popüler bir tattır, orijinali de bol bol tüketilir. İçtiğim tüm klonlar arasında Dinner Lady tarifine en yakın olan Gastly Premiun Luppa'sıdır, tabii birebir değil ama orijinaldeki limon ve hamur/beze dengesi birebir yakalanmış. Limonun tadı tutmuş, tartın ve bezenin tadı çok yakın ve benzer bir oranda. Lemon Tart ile ilginiz varsa boş geçmeyin, bu likiti de tek şişe almıştım. MTL'de deneyemeden DL'de üfürdüm yedim bitirdim.

Boss Rezerve diğerleri gibi çok çok beğendiğim bir likit olmadı ama ben muzlu likitlerle hep arası limoni olan biriyim, orijinale benzememiş örneğin ama klon olarak içilemez değil. Muz aroması (aroma piyasasının genel bir sorunu) daha çok muzlu pudinglerdeki aroma gibi ama bal katkısı durumu kurtarıyor, bence likiti daha içilebilir yapmış. Tahıldan ziyade doğrudan kraker tabanıyla birleşince bu likit doğmuş. Yalnızca DL'de içtim bunuda.

Uzun lafın kısası, DL'ciler buyrun deneyin. Ben geri kalan ürünleri merakla bekliyorum.

Ben satın aldığımda stokta sadece bunlar ve bir mentollü likit vardı o nedenle dört çeşitle sınırlandı incelemem, önümüzdeki günlerde diğer likitleri temin ettikçe yorumlamaya vaktim olursa eklerim. @Gastly PRemium hocam kusura bakmasın, inceleme sözünü epeyce zaman önce verdim ama ancak düzenleyip koymaya vaktim oldu :).

Saygılar.

Gastly Premium likitlerinden mentollüler hariç birçoğunu denedim favorilerim unicorn milk fog milk kanzee karpuzlu jelibon luppa mükemmeller bu tatları bize sunduğu için gastly premiuma çok teşekkür ederim

Geri