hocam arkadaşa bir baktımForumda denk gelmedi ama Instagram da vardi. İsmi sanirim craft 66 idi. Yanliz kendim kilif yaptirmadim kendisi telegram sayfalarindada aktif ve yaptiranlar var diye hatırlıyorum.
Yine instagramda emre yenidoğan leathervape var birde ordan fiyat al istersen.hocam arkadaşa bir baktım
kılıf fiyatı normal de resim işleme 25tl olmasa iyiymiş
pazarlık edicez artık napalım
teşekkür ederim
yazayım hocam ona da teşekkür ederimYine instagramda emre yenidoğan leathervape var birde ordan fiyat al istersen.
adama bir gün önce yazdım mesajı okumadı bile aktif değil sanırım, cevap verse bile artık yaptırmam sanırım sıkıntı yaşarsam ulaşamadığım adamın malı yaramaz banaYine instagramda emre yenidoğan leathervape var birde ordan fiyat al istersen.
bilgi için teşekkür ederim hocamBen craft66dan aldım 2 tane kılıf. Ürünler gayet güzel. Fakat benim şansızlığım mı yoksa satıcının umursamazlığı mı bilemedim siparişi verdikten sonra ne arayan ne soran ne bir bilgilendirme var. 4. Günün sonunda kendisine WhatsApp üzerinden ulaştım önce mesajımı görüp cevap vermedi. Daha sonra üsteleyince makina arızası olduğunu 2 gün sonra kargolanacağını söyledi. Tamam dedim. 2. Günün sonunda tekrar ulaştım kendisine (tabi yine bana bir bilgilendirme yapılmadı.) Arızanın yeni çözüldüğünü ptesi kargolanacağını söyledi. Ptesi akşam ürün kargolandı fakat bu sefer de üzerine isim yazılması için gerekli bölümleri doldurmama rağmen ismin yazılmadığını farkettim. İstersem geri gönderecekmişim yeni isim yazan kılıf gelmesi 1 haftayı bulurmuş. Bende gülüp geçtim artık. Ürünlere lafım yok gayet güzel ama esnaflığı hakkında çekincelerim oluşmadı değil. Süreç yönetimi bence sıfır. Ürünlere ait görsel de bırakayım. Belki işinize yarar.
Ekli dosyayı görüntüle 57985
hocam pazartesi yazdım kendisine instadan hala dönüş yok, bi sitesi veya wp hattı da yokEmre yenidoğan hocamla iletişime geçin işçiliği harikadır.
bilgi için teşekkür ederim hocam
bana cihazı saran kılı demişti anlattı çok az ama resimlerde ekran bölümü tam sarmamış sanki bi tık çekincem oldu
alakasız esnafsa çok ciddi bir sıkıntı, ae satıcıları kırk takla atıyo 3-5 dolarlık malı satmaya...
hocam pazartesi yazdım kendisine instadan hala dönüş yok, bi sitesi veya wp hattı da yok
kendisine ulaşabişeceğim alternatif bir yol var mı?
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınson eklememi yapayım
üreticinin dediği gibi kılıfları hafifçe ısladım taktım
verdim baskıyı modun şeklini aldı
pico 2 için bazı ufak hataları vardı onu da yazdım arkadaşa bundan sonra sipariş veren daha hatasız bir kılıf alır sanırım
aegis x için o arka taraftaki kıvrımların şeklini aldı kılıf pek güzel oldu
teşekkür ederimHayırlı olsun, güzel günlerde kullanın