• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Flash e Vapor ( Her Milimetre :) )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17mm kullandım. Soğuk buhar sevenler için denenmesi gereken bir atomizer. Aroması pastane tütün ve özellikle meyvede güzel bir atomizer. Sarım ve kurulumu kolay akmaz kokmaz ???? O ara sek tütüne sardığım için satmıştım şuan pastane tütüne yavaş yavaş alıştığım için gusu satacak olursam diğer tercihim tekrar Flash17 olur galiba ????

Flash serisi soğuk buharıyla ünlü bir ato. Olmazsa olmazları (bulunmazları ????) hava vidaları ve orijinal dlc fitiller.
Soğuk buhar sevmeyen birine tuhaf gelebilir buharı.
Boğaz vurumu ve aroması dengeli bir ato.
Tellemesi ve pamuklaması gayet kolay.
17mm nin yine kabul edilebilir seviyede bir yapısı var. 23mm nin maşallahı var. ????

yaklaşık 1 ay önce deneyip hayran kaldığım iki atomizerden birisi. ilk fırsatta aldım. en çok beğenerek kullandığım an itibarı ile kendisi. tilemahos armed eagle camı ve parçası gelip kullanmaya başlayınca ilk sırayı ikisinin arasında paylaştıracağım herhalde. hem tütünlüde hemde kahve türevi likitlerde çok beğendim.
şunu öğretti bana. ben soğuk buharcıymışım :) diğer atomizerler yedek veya satılık konumuna geçti bile. tek istisnam majör v1.1 :)

Bende 3 yıl kadar 17 mm kullanıcısıyım şu ana kadar aklımdan dahi geçmedi elimden çıkarmaya .Sağlam yapısı eskimeyen o ringleri yalama olmayan vidaları,kolay bir şekilde tellenmesi,pamuklanması ,pastane ve tütünde harika sonuçlar çıkarması ile muhteşem bir atomizerdir.Çok çeşitli atolar kullandım bugüne kadar fakat dönüp dolaşıp flashı elimde buluyorum.Açıkçası flashla buharlamadığım zamaan sanki ihanet ediyormuşum hissine kapılıp tekrar flashıma dönüyorum.

Geri