• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Fiyat-Performans MTL Atomizer

asksakizi

Community
Başlıkta gözüktüğü gibi fiyat performans anlamında beni tatmin edecek uçuk olmayan 2. el alabileceğim 100-200TL arası MTL Atomizer arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, önerilerinizi bekliyorum :coffee:

Oyla 0
Hocam kayfun prime alın kadife gibi bir içime ve soğuk buhar var. Mtl kitide alırsanız güzel vurum ve sıkılık elde edersiniz. Ama çok sıkı içim sevmiyorsanız benim gibi orjinal haliylelede gayet güzel

Hali hazırda yıllardır doggystyle 2k16 kullanıyorum ve artık sıkıldım değiştirmek istiyorum. Daha önce kullandığım atomizerler kayfun v3 mini ve berserker mtl rta kullandım. berserker mtl rta hep akıtıyor o yüzden kullanamadım diyebilirim.

kullandığın atomizerlere bakılırsa havadar bir atomizer istiyorsun dvawr bunlardan biri olabilir tütün mü daha çok kullanırsın sıkı mı olsun havadar mı olsun vs bir sürü opsiyonel soru var cevabını bekleyen :D

ne çok dar olsun ne çok havadar olsun orta tercih ederim. likit olarak anml looper, police man tarzı likitler kullanıyorum.

Geri