• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

İncelemeler Five Pawns Castle Long Rezerve Collectors Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grasies

Community
Five pawnsın koleksiyonerler için çıkardığı 120ml şişede olan Castle Long Rezerve'nin kutusu ve kalitesi ????
Çok şık bir kutunun içinde gelen şişe buhulu bir hale bürünmüş.
Klasik rezerve serisinden farkı yok sadece farkılıklar büyük kocaman kaliteli bir kutuda geliyor.
Ürünün can alıcı kısmı (benim gibi piskopatlara) Dünyada 350 adet olması
Bendeki 59 ???????? Türkiyede 4 adet gördüm Gökhan Yurdakul (HanVape) farkıyla...

Ekli dosyalar

• received_396688744365211.jpeg
    received_396688744365211.jpeg
    23.5 KB · Görüntüleme: 88
  • 20190906_173142.jpg
    20190906_173142.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 89
  • 20190906_173209.jpg
    20190906_173209.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 90
  • 20190906_173223.jpg
    20190906_173223.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 83
Vay arkadaş zenginlik nasıl bir şey yaaa ????
Allahım ne olur bana çooooook ama çoooook para ver bu parayı harcarken , mevcut bakiyem harcadığım kadar artsın . Artısın ki bende @Turk kardeşime ???? @comandante dayıcığıma @yobb bacanağıma @Escobar çırağımıza @sihirbaz ağabeyime @sotw kardeşime ????????????
veee dahi biricik adminimiz @Koba ile canı ciğeri @Pineapple kardeşimize alabileyim bu likiti ????????????????

????????????????????????

Allahım ne olur bana çooooook ama çoooook para ver bu parayı harcarken , mevcut bakiyem harcadığım kadar artsın . Artısın ki bende @Turk kardeşime ???? @comandante dayıcığıma @yobb bacanağıma @Escobar çırağımıza @sihirbaz ağabeyime @sotw kardeşime ????????????
veee dahi biricik adminimiz @Koba ile canı ciğeri @Pineapple kardeşimize alabileyim bu likiti ????????????????

????????????????????????
Gönlü zengin adam, böyle güzel yazınca almış kadar oldun valla ????????

????????????????????????
Bana alma gardaş la, koleksiyoncu değilim ben

Elimde Reserve 60 ml 12 mg NORMAL versiyonuyla buharlarken bu yazıyı gördüm canım çekti. Erkek adama yapılır mı bu be :D

Geri