Kapasite kaç ml ?Ekli dosyayı görüntüle 59059
Ozz Mods
Fev Flash 23 Helix Cap
Yeni tasarım helix modeli ile Çan bellcap'ın uyumunu sizlere sunuyoruz
Adet fiyatı kargo dahil 135₺
3.5ml kapasitesi var.Kapasite kaç ml ?
Malesef baci hariç , orjinal bacası ile uyumlu ,helix üzerindeki desenlere verilen ismi.Helis cap denince baca da dahil mi oluyor ,cahilliğime verin.
Bu modelim tükendi malesef , yeni model önümüzdeki günlerde satışa çıkacak buradan bilgilendirme yaparım.1 ad.için öm ltf.
Bekliyorum hocam.Bu modelim tükendi malesef , yeni model önümüzdeki günlerde satışa çıkacak buradan bilgilendirme yaparım.
Bugun yarın resmi yayınlanacak duyduguma göreYeni model ne zaman acaba? Flash almayı erteledim şuanki ürün bitti diye )
Gördüm elbette zevkler tartışılmaz ama ben hayal kırıklığı yaşadım, ilkinde flash almak için can atmıştım şimdi yeni ürünü görünce flash almaktan vazgeçer duruma geldim. Olmasa da olur bi bellcap olmuş bana göre. Tabi ilkinden sonra beklentim yüksek diye de olabilirBugun yarın resmi yayınlanacak duyduguma göre
Hocam nerde gördünüz,bilgilendirirmisiniz ltf.Meral ettim.Bugün yayınlandı birazdan Hüseyin hocam burda da paylaşır benim bile alasim geldi bu çok güzel olmuş
Gördüm elbette zevkler tartışılmaz ama ben hayal kırıklığı yaşadım, ilkinde flash almak için can atmıştım şimdi yeni ürünü görünce flash almaktan vazgeçer duruma geldim. Olmasa da olur bi bellcap olmuş bana göre. Tabi ilkinden sonra beklentim yüksek diye de olabilir