• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara FeV 4.5s+ DL kullanımı

comefast

Community
Hocalarım elimde coolvape klonu fev 4.5s+ var ama gönlümde hep bir DL setup kurma isteği var. Bu aralar sıkışık olduğum için Ağustos ayına kadar bu DL setup kurma işini erteledim. Şimdi sormak istediğim şu araştırmalarım sonucunda bu fev’in yanma odası nispeten geniş olduğu ve çift taraflı hava kanalı olduğu için kısıtlıda olsa DL kullanılabileceği yönde. Elimde 26 ga makara tel var nasıl bir sarım yapmalıyım? En azından bol buhar elde etmek için. Birde çift taraflı en geniş hava pini 2.1’i mi takayım yoksa 2 tarafada hava pini takmadan açık olacak şekilde olur mu?

Olur tabi, her iki tarafa 2,1 hava vidası veya hiç hava vidaları kullanmadan da olur. Hatta iki coil de sarabilirsin sağa ve sola, deck müsait.
İki coil daha çok aroma ve daha çok buhar demek değil mi? Peki 26 ga tel ile bitişik sarım 4 tur 2,5mm çapa sizce kaç ohm ve nasıl bir sonuç verir? Birde sağa sola çift coil yaparsam pamuklar nasıl likit emecek ki? Örnek bir resim var mı hocam?

Hocalarım 26 ga tel ile çivi etrafına sanırım 3mm 4 tur sardım iki taraf hava vidalarını komple vidaları çıkarttım 0,85 civarı ohm verdi 30watta bol pamukla pöfüttürüyorum ama uzun çekemiyorum likit haznesi alev alıyor nerdeyse???? dudağım yakıyor ama ağustosa kadar beni idare eder. Bu ohmu nasıl düşürebilirim?

kısıtlı dl olarak gayet keyifli bence fev. vidaları sökünce aroma çok silikleşiyor coile hava yönlendiremediğiniz için. 0.5 ohmluk high ohm alien clapton tellerle çoğu rdl atomizerden güzel bir içim sunuyor.

kısıtlı dl olarak gayet keyifli bence fev. vidaları sökünce aroma çok silikleşiyor coile hava yönlendiremediğiniz için. 0.5 ohmluk high ohm alien clapton tellerle çoğu rdl atomizerden güzel bir içim sunuyor.
Hocam aroma konusunda sıkıntı yaşamadım ilke kimyadan pinkman aroması kullanıyorum. Bildiğiniz ağzımda kremini sakızlar vardı ya onu buram buram hissediyorum. Benim için buhar daha öncelikli olduğu için hava pini takmak istemedim ama çift taraflı 2.1mm hava piniyle deniyeceğim.

Geri