Bence içim şekli de önemli ????Atomizer tipi soruyorsak içim şeklini kaldırsak mı acaba?
RTA, RDA, RDTA Vs daha iyi sonuç verir sanki.
bencede içim şekli ve ato tipi karışmış gibi sankiAtomizer tipi soruyorsak içim şeklini kaldırsak mı acaba?
RTA, RDA, RDTA Vs daha iyi sonuç verir sanki.
Karışmadan çözmek imkansız rta dediğimizde dl de mtl de mtdl de giriyor işin içine ama belli farklılıklar var flash atomizerin tipi farklı ama mtl diye geçiyor ????bencede içim şekli ve ato tipi karışmış gibi sanki
maksat sohbet dönsün herkes bir şeyler paylaşsın kalsın hocam çokta sorun degil biz bizeyiz ????Karışmadan çözmek imkansız rta dediğimizde dl de mtl de mtdl de giriyor işin içine ama belli farklılıklar var flash atomizerin tipi farklı ama mtl diye geçiyor ????
Yani zaten tercihler az çok bellidir ???? dl rda cı adam rta işaretlemez bence de ama anketin konusu biraz sapık durumda evetmaksat sohbet dönsün herkes bir şeyler paylaşsın kalsın hocam çokta sorun degil biz bizeyiz ????
Aynı durumdayız, eşimde sıkıldı artık sarmaktan. Çok bunalırsak taifun gtr ye geçeriz diye düşündük.MTL diyeceğim. Ama ben çok yorgunum artık, tel değişmeyi, pambık tıkamaya üşeniyorum????
yoruldum????
Ben henüz bıkmadım ama bazen yorgun olunca gözümde büyüyor. Sende de çok ato var abi, müsait zamanında sar 5-6 ato. 3-4 gün idare eder seni.MTL diyeceğim. Ama ben çok yorgunum artık, tel değişmeyi, pambık tıkamaya üşeniyorum????
yoruldum????
MTL diyeceğim. Ama ben çok yorgunum artık, tel değişmeyi, pambık tıkamaya üşeniyorum????
yoruldum????
Ustadlar sizin durumunuz aslinda ecig den sıkılmak degil tam olarakAynı durumdayız, eşimde sıkıldı artık sarmaktan. Çok bunalırsak taifun gtr ye geçeriz diye düşündük.
Belki haklısın bilmiyorum ama ben mod ato ne varsa attım kenara. Elimi sürmüyorum bu aralarUstadlar sizin durumunuz aslinda ecig den sıkılmak degil tam olarak
Bu birazda insanin mevcut sicak havalarda misalen bir mendil paketinin bile gömlek cebinde agir gelmesi insani agir yukun altinda hissetmesi gibi
Emin olun yanliz degilsiniz ve biliyorum ki burada bircok arkadas ayni dertten muzdariptir,yakiniyordur da belli etmiyordur kimi...
Esasinda biraz daha irdelendiginde agir likitlerden mentollu yaz tatlari iceren likitlere meyletme bunun en basit ornegi sayilabilir belki
Ezcumle su vakitlerde hayatimizin icinde olan bircok konuda yaşıyoruz bunu
En iyi ilac tatil mod on ????
Keyfim yok????aromalar yordu seni bence
Misal bunun icin guzel bir tavsiyesi var @murcix in az once verdi ben bunu uyguluyorum tek yapmam gereken pilleri şarja takıp cikarmak kaliyor bittikçeBelki haklısın bilmiyorum ama ben mod ato ne varsa attım kenara. Elimi sürmüyorum bu aralar
Ateşliden uzak dur da abi, boşver gerisini. Sıcaklar ve sahip olduğun zorlu durum yormuş seni. Keyifli bir anında sar hepsini, en sevdiğin likitlerle doldur, hepsini sıradan geçirirsin sonra ????Belki haklısın bilmiyorum ama ben mod ato ne varsa attım kenara. Elimi sürmüyorum bu aralar