• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favori Atomizeriniz Hangi Tip?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favori Atomizeriniz Hangi Tip?

• Kullanılan toplam oy
    149

Grasies

Community
Herkesin zevkleri farklıdır.
Tabiki tercihlerde göz ününe alınması gerekiyor.
Benim tercihim her zaman mtl den yana olmuştur.
Gerek likit tüketimi gerek pil konusu gerekse etrafı fazla dumanla rahatsız etmeden keyifle buharlaya biliyorum sizlerin tercihleri nedir ve neden.

MTL diyeceğim. Ama ben çok yorgunum artık, tel değişmeyi, pambık tıkamaya üşeniyorum????
yoruldum????
Aynı durumdayız, eşimde sıkıldı artık sarmaktan. Çok bunalırsak taifun gtr ye geçeriz diye düşündük.
Ustadlar sizin durumunuz aslinda ecig den sıkılmak degil tam olarak
Bu birazda insanin mevcut sicak havalarda misalen bir mendil paketinin bile gömlek cebinde agir gelmesi insani agir yukun altinda hissetmesi gibi
Emin olun yanliz degilsiniz ve biliyorum ki burada bircok arkadas ayni dertten muzdariptir,yakiniyordur da belli etmiyordur kimi...
Esasinda biraz daha irdelendiginde agir likitlerden mentollu yaz tatlari iceren likitlere meyletme bunun en basit ornegi sayilabilir belki
Ezcumle su vakitlerde hayatimizin icinde olan bircok konuda yaşıyoruz bunu
En iyi ilac tatil mod on ????

Ustadlar sizin durumunuz aslinda ecig den sıkılmak degil tam olarak
Bu birazda insanin mevcut sicak havalarda misalen bir mendil paketinin bile gömlek cebinde agir gelmesi insani agir yukun altinda hissetmesi gibi
Emin olun yanliz degilsiniz ve biliyorum ki burada bircok arkadas ayni dertten muzdariptir,yakiniyordur da belli etmiyordur kimi...
Esasinda biraz daha irdelendiginde agir likitlerden mentollu yaz tatlari iceren likitlere meyletme bunun en basit ornegi sayilabilir belki
Ezcumle su vakitlerde hayatimizin icinde olan bircok konuda yaşıyoruz bunu
En iyi ilac tatil mod on ????
Belki haklısın bilmiyorum ama ben mod ato ne varsa attım kenara. Elimi sürmüyorum bu aralar

Geri