otgunz
Community
Merhabalar dostlar, bazı modellerini geçmişte, bazılarını da halihazırda kullandığım Fakirs Illusia modları hakkında temel parametreleri ve çeşitli özellikleri içeren bir görsel kılavuz hazırlamak istedim. Herhangi bir kâr amacı gütmüyorum, sadece anlıklar vb. nedeniyle özelden gelen soruları daha pratik bir yolla cevaplamak istedim. Grafik gönülden hazırlanmıştır, üreticiden izin ve bilgiler hakkında onay alınmıştır. Yine de gözümüzden kaçan hatalar var ise hatırlatırsanız mutlu olurum.
Bu arada ürünleri ne kadar beğendiğim ve yerli üretim bir moddan bu kaliteyi temin etmenin ne denli keyifli olduğu, tanıtımını yapmak için bu kadar çabalamamdan anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Ahşap-stabwood mod seven, tercih eden, almak isteyen dostlar burnumuzun dibinde böyle güzellikler varken bir şans vermeliler diye düşünüyorum. Her zamanki gibi, her ne kadar sürc-i lisan ettimse affola.
Net hali link:
Çalışmaması durumunda net hali için öm lütfen.
Hazırlanmasındaki katkılarınız ve hiç değişmeyen güler yüzlülüğünüz için teşekkürler @fakirsmods .
Bu arada ürünleri ne kadar beğendiğim ve yerli üretim bir moddan bu kaliteyi temin etmenin ne denli keyifli olduğu, tanıtımını yapmak için bu kadar çabalamamdan anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Ahşap-stabwood mod seven, tercih eden, almak isteyen dostlar burnumuzun dibinde böyle güzellikler varken bir şans vermeliler diye düşünüyorum. Her zamanki gibi, her ne kadar sürc-i lisan ettimse affola.
Net hali link:
Çalışmaması durumunda net hali için öm lütfen.
Hazırlanmasındaki katkılarınız ve hiç değişmeyen güler yüzlülüğünüz için teşekkürler @fakirsmods .
Son düzenleme: