DL güzeldir, sever ve ara ara kullanırım amma her şey mi DL için olur da yav. MTL için en fazla listelerde 1-2 ürün oluyor. Her taraf pod dolu. Bu ne saçmalık böyleDL muhabbeti dönse fena olmaz diyordum ben de????
Yasal olsaydı bi’ de, full DL olurdu bence ????DL güzeldir, sever ve ara ara kullanırım amma her şey mi DL için olur da yav. MTL için en fazla listelerde 1-2 ürün oluyor. Her taraf pod dolu. Bu ne saçmalık böyle
Keşke, kapalı alanda çalışmıyor olsam hala dl içiyor olurdum ama sırf kartuş satmak için pod satıyor adamlar ya.Yasal olsaydı bi’ de, full DL olurdu bence ????
Abicim şu anda mtl poda yönelik bir çalışma yok. Genelde yurt dışındaki kişiler MTDL kullanımı yapıyorlar. Mtl içen yok. Türkiyede mtl içen çok. Yurt dışı piyasasına göre herkes ayak uydurmak zorunda kalıyor. Beni biliyorsun. Hem mtl hem mtdl hemde dl tüketiyorum. DL'de squonk mtl mtl'de ise regüle takılıyorum. Dl güzeldir. Tabi zevk alan için. Bazen ciğerleri bayram ettirmek lazım. Birde covid yüzünden mal gelmeme tedarik edememe durumunu da eklersek baya sıkıntılı geçecek gibi. İnşallah herşey düzelir. ????Neden hep pod ve türevleri ile dl ürünler var?
Mtl içenler daş mı yesin?
Bir alışamadım poda kullanamadım. Mtl tel pamuk sar geç. DLde de öyle teli pamuğu sar tamamdır. Podda tat almıyorum ben. Yavan geliyor bana.Yav minifit gibi bir anahtarlık bile 170 lira civarı geziyor. Mantık falan yok.
Mtl ato satmak yerine pod satayım, kartuş da satarım kafası bu.
Abicim şu anda mtl poda yönelik bir çalışma yok. Genelde yurt dışındaki kişiler MTDL kullanımı yapıyorlar. Mtl içen yok. Türkiyede mtl içen çok. Yurt dışı piyasasına göre herkes ayak uydurmak zorunda kalıyor. Beni biliyorsun. Hem mtl hem mtdl hemde dl tüketiyorum. DL'de squonk mtl mtl'de ise regüle takılıyorum. Dl güzeldir. Tabi zevk alan için. Bazen ciğerleri bayram ettirmek lazım. Birde covid yüzünden mal gelmeme tedarik edememe durumunu da eklersek baya sıkıntılı geçecek gibi. İnşallah herşey düzelir. ????
Abi pod falan getirmesinler bu kadar. Yer gök pod dolu. Adam gibi mtl atomizer uygun mod getirseler hepimizin gönlü olacak.Bir alışamadım poda kullanamadım. Mtl tel pamuk sar geç. DLde de öyle teli pamuğu sar tamamdır. Podda tat almıyorum ben. Yavan geliyor bana.
Ne işim var benim tahta podla bana mod lazım. ????????????Abi pod falan getirmesinler bu kadar. Yer gök pod dolu. Adam gibi mtl atomizer uygun mod getirseler hepimizin gönlü olacak.
Ayrıca bir gün 1500 dölarlık tahta bir pod yaparlarsa o zaman yavan gelmez sana alırsın
üstat sanırım hedef ilk başlayanlar,ilk yatırım maliyetini düşük tutup bi kerede olsa satmak niyeti.Neden hep pod ve türevleri ile dl ürünler var?
Mtl içenler daş mı yesin?
Katılıyorum buna. Bir dönem kullanıcı verisi gibi bir şeyler de paylaşılmıştı: Mtl kullanıcısı yüzdesi düşüktü. Geleneksel mtl (<1mm) kullanıcı yüzdesi, tahminen, daha da düşüktür bence. Son dönemdeki pod enflasyonu belki etkilemiştir verileri; mtl yüzdesi artmıştır belki????Genelde yurt dışındaki kişiler MTDL kullanımı yapıyorlar. Mtl içen yok. Türkiyede mtl içen çok.
Ah, bir anımı paylaşayım. Öteki foruma katıldığım dönemde, bir iki arkadaş gırgır çeviriyorduk. Arada atomizer muhabbeti de dönüyor. Konu Kayfun-killer muhabbetine geldi, ve Erlkönigin, Flash, vs., gibi parçalardan bahsediyorduk. O dönemin astroturfing/hype ürünü malum tabi, “Gaz al arkana bakma.” Pardon! Gus olacaktı???????? Bu muhabbet ilerledi, ve komik bir şekilde, Flash kullananlar başlığı niye yok diye bile yazdığımı hatırlıyorum. Esas ilginç olan kısımı es geçeyim...Tuhaf geliyor şimdi düşününce ????(Geçtiğimiz ay 50 adet YFTK Flash 23 S+ getiren biri sosyal medyada 24 saatten kısa sürede ürünlerini satıp bitirdi. Kendisi MTL kullanıcısı değil. )