• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Evyap İçin Mentol Nasıl Eklenir?

lxfgas0671

Community
Merhaba Aromaburada’ dan tedarik ederek demlediğim likitlere %1-2 oranında Koolada %1-2 oranında peppermint ekledim. Bu gün itibariyle 14. Gün olmuş. fakat kesinlikle mentol hissetmiyorum. Heisenberg yada ateşlideki o mentolleri arıyorum. Bunun için hangi ürünleri eklemem lazım likitlere ?

hocam ithal likitin tadına yaklaşmak çok zordur
inawera ve flavor west'in bazı cidden güçlü aromaları var ama bizde bulunmuyor (bilen varsa yazsın, okaliptus ile bişe denicem)
kaldı ki efektörler, nane, koolad vb. aromalar ciddi zararlı olabilir ayarında kullanmak lazım

ateşlideki mentollü tat için fe inport veya kl mentol deneyebilirsiniz ancak bir tık tobacco absolute atmalısınız (ben içine real cig attım kent switch yerine baya baya mentollü adıyaman tütünü oldu) sevdiğiniz başka tütünleri ekleyebilirsiniz (ben olsam blended tobacco atardım)
daha da soğuk olsun derseniz %0.5-1 koolada atılabilir ama önce tek deneyin derim
heisenberg'in çakmasını bir ara ünlü bir firma sattı, keşke reçeteyi verseler ama...

Hang
hocam ithal likitin tadına yaklaşmak çok zordur
inawera ve flavor west'in bazı cidden güçlü aromaları var ama bizde bulunmuyor (bilen varsa yazsın, okaliptus ile bişe denicem)
kaldı ki efektörler, nane, koolad vb. aromalar ciddi zararlı olabilir ayarında kullanmak lazım

ateşlideki mentollü tat için fe inport veya kl mentol deneyebilirsiniz ancak bir tık tobacco absolute atmalısınız (ben içine real cig attım kent switch yerine baya baya mentollü adıyaman tütünü oldu) sevdiğiniz başka tütünleri ekleyebilirsiniz (ben olsam blended tobacco atardım)
daha da soğuk olsun derseniz %0.5-1 koolada atılabilir ama önce tek deneyin derim
heisenberg'in çakmasını bir ara ünlü bir firma sattı, keşke reçeteyi verseler ama...
Hangi firma ve bu dediklerini mentol icin nereden alabiliriz? 30ml likite kac ml?

bu aroma markaları düşük yüzde ile yüksek aroma sunabilen firmalar, ben heralde 5 yıldır felan görmedim duymadım bu markaların ürünlerinin çeşit çeşit geldiğini
ama mix işi yapan arkadaşlar belki galon olarak alıp kullanıyordur
ancak bunların yüzdesini ayarlamak çok zordur, öyle alayım %5 koyayım yok
yeri gelir %0.25 ile %0.5 arasında fark çıkar reçeteye göre
bulabiliyorsanız hazır mix alın, aldığınız mixin yapısı yetersizde de zorlamayın
ben ilk çekimden sonra nefes alamadığım bir likit bulmuştum, hafif astım vs. olsam ölmesem de hastanelik ederdi
soğuk ajanları veya diğer efektör çok sağlıklı ürünler değil, son kullanıcının alacağı hadi en baba %1 koolada/ws-23 başkasına da bulaşmayın derim

Geri