• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Evyap Hakkında?

Mutattırosso

Community
Wilmar-ineos-chemnovatic 3mg 100 ml nbase yanında 2ml 5 adet aroma aldım arkadaşlar. İlk defa bu içeriği aldım şimdiye kadar 3m ve smm tüketiyordum. İçerik sertmidir, 2 aroma dl için sertse smm den demleyim. Ve son olarak kaç ml nbase kullanmam lazım ortalama 100/15 den hesaplarsak. Teşekkürler

İneos PG merck gibi yumuşak,chem nikotin sert ama nikotin oranı 3 bu yüzden pek etkilemez gibi. Demleme oranlarida Aromayı aldığınız yerde minimum maksimum yüzde yazar ona göre demleyebilirsiniz.

Daha sert ve hafif tatlıdır o kombinasyon.
Demleme kısmı için bir şey diyemem ama %15den hesap için 85ml nbase, 15ml aromadır 100ml için.
10mlçin 8.5ml nbase 1.5ml aroma
20ml için 17ml nbase 3 ml aroma :)
Kıt matematiğim ile bu kadar :)

Bende %80 inde oxi kullandım başka deneyimim nerdeyse yok
Vglerin tamamı şekerli oluyor. İstediğiniz vgden bir damla parmağınıza sürüp deneyebilirsiniz. Bazıları aromayı bozuyor mesela wilmar şekerlendiriyor ve yağlandırıyor sanki benim hoşuma gitmedi. Chem çok hafif acılaştırıyor. Bunları da aromayı önce vgsiz sonra vgli test edip teyit edebilirsiniz. Ama en nihayetinde hepsi memnun ediyor. Bir ara bu konulara çok takıyordum artık çok rahatım :) indirimde sigmalı oxili nbase varsa onu alıyorum yoksa avoriadan devam. Benim için artık en önemli konu nikotinin siegfried olması. Konu sahibi ne yaptı acaba memnun kaldı mı evyaplarından?

Vglerin tamamı şekerli oluyor. İstediğiniz vgden bir damla parmağınıza sürüp deneyebilirsiniz. Bazıları aromayı bozuyor mesela wilmar şekerlendiriyor ve yağlandırıyor sanki benim hoşuma gitmedi. Chem çok hafif acılaştırıyor. Bunları da aromayı önce vgsiz sonra vgli test edip teyit edebilirsiniz. Ama en nihayetinde hepsi memnun ediyor. Bir ara bu konulara çok takıyordum artık çok rahatım :) indirimde sigmalı oxili nbase varsa onu alıyorum yoksa avoriadan devam. Benim için artık en önemli konu nikotinin siegfried olması. Konu sahibi ne yaptı acaba memnun kaldı mı evyaplarından?
Siegfried hiç denemedim merck e göre chem e göre yorumlayabilir misiniz

Geri