• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Evic VTC Mini Ekran Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kodk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kodk

Community
Yılların emektarından akşam son bi fırt alıp masaya bıraktım, sabah günün ilk fırtını alırken de ekranın çalışmadığını farkettim. Diğer işlevlerinde herhangi bir sorun yok, ateşleme filan yapıyor hatta ArcticFox üzerinden bakınca ekranı da görebiliyorum ancak kendi ekranında hiçbir hareket yok, stealth modunda da değil.

Buraya kadarmış deyip kabullenmem mi gerek yoksa başına daha önce gelip de çözüm bulan oldu mu aramızda?

Çok teşekkür ederim @MoNoT10, düşünmeniz bile çok değerli gerçekten ama belki bir çözümü vardır diye buradan sorayım dedim sadece. Bir süredir brushed silver Pico peşindeydim, bu durum olunca ve de denk gelince farklı renkte bir Pico edinip esas oğlan rolünü ona verdim, emektarı da kötü gün dostu olarak yedeğe aldım, ekranı çalışmasa da dediğim gibi iş görüyor hala =)

Çok teşekkür ederim @MoNoT10, düşünmeniz bile çok değerli gerçekten ama belki bir çözümü vardır diye buradan sorayım dedim sadece. Bir süredir brushed silver Pico peşindeydim, bu durum olunca ve de denk gelince farklı renkte bir Pico edinip esas oğlan rolünü ona verdim, emektarı da kötü gün dostu olarak yedeğe aldım, ekranı çalışmasa da dediğim gibi iş görüyor hala =)
Pekala,fikrin değişirse hic cekinmeden bi om at ustad
Lafi bile olmaz dedigim gibi iki tane var elimde yatiyor biri...

Geri