Hocam çok stabil duruyor resmen zaten bu iş için yapılmış gibi ama yine de masanızı çok beğendim o masaya ağaç stand daha hoş olurdu ne dersinizBiz de sis bombası parçaları basıyorduk. Elimizde kalan parçalardan birazını aldım, ortalarını deldim stand olarak kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11142
Hocam çok stabil duruyor resmen zaten bu iş için yapılmış gibi ama yine de masanızı çok beğendim o masaya ağaç stand daha hoş olurdu ne dersiniz
Bu arada ne ilginç denk geliş o atomizer bandınızda benim profilimde yazan yazı mevcut <3
Kumpas Mitutoyo' mu? Kutuyu kumpas kutusuna benzettim ????Biz de sis bombası parçaları basıyorduk. Elimizde kalan parçalardan birazını aldım, ortalarını deldim stand olarak kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11142
Kumpas Mitutoyo' mu? Kutuyu kumpas kutusuna benzettim ????
Bunlara birazda cila falan????Sokakta bulduğumuz güzel bir odun parçasından testere yardımı ile yapılıp oyulmuş iki adet stand
Bence çok hoş oldular.
Ekli dosyayı görüntüle 11140
@The Collection Vape ’in Atomizer standları gayet güzel oluyor bakabilirsinizUpppp
Daha geniş kapsamlı stand yapan var mı gören duyan bilen .....
Paylaşırsa herkes faydalanır
nereden görebiliriz hocam sitesinde bulamadım?@The Collection Vape ’in Atomizer standları gayet güzel oluyor bakabilirsiniz
Teşekkürler@The Collection Vape ’in Atomizer standları gayet güzel oluyor bakabilirsiniz
nereden görebiliriz hocam sitesinde bulamadım?
Hocam ben kendisine yazayım size son durumu ileteyimTeşekkürler
Edit:Sitede şuan yok herhalde
Şimdiden teşekkürler burdan yazmanız daha sağlıklı olur herkes durum hakkında bilgilenmiş olurHocam ben kendisine yazayım size son durumu ileteyim
Sizi alıntılayarak yazıyorum. @The Collection Vape şu an Ukrayna’da henüz yurda dönmedi malum olduğu üzere covid19 virüs salgınından dolayı Ukrayna(ülke) karantina ilan etmiş durumda bundan dolayı yurt içi ve yurt dışı uçak seferleri iptal edilmiş durumda dolayısıyla şu an için maalesef beklemek durumundasınız.Şimdiden teşekkürler burdan yazmanız daha sağlıklı olur herkes durum hakkında bilgilenmiş olur