• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara EUVAPER Güvenilirmidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reapert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reapert

Community
Arkadaşlar uzun zamandır Kizoku Techmod almak için uğraşıyorum. Malesefki çinden siparişimin kargosu geri iade edildi. Şimdide avrupadan arayıştayım. Avrupaya kargo yaptıracağım ama bulduğum site güvenilirmidir? Hiç kullanan oldumu?

şöyle özetliyim
çinden gelen kargoda satıcı pc part, toy vs yazarak yollar ve belki geçer hani bir umut ışığı vardır
abd veya kanada veya ab bölgesinden gelen kargolarda satıcının paketi farklı beyan etmesi çok çok zor zira direkt yargı konusu bile olabiliyor
mesela ben kulaklık aldım adamlar gtip koduna kadar yazıp yolladılar...
hani çinden geçmesiyse ab bölgesini denemek ciddi risk ben olsam hiç denemezdim...

şöyle özetliyim
çinden gelen kargoda satıcı pc part, toy vs yazarak yollar ve belki geçer hani bir umut ışığı vardır
abd veya kanada veya ab bölgesinden gelen kargolarda satıcının paketi farklı beyan etmesi çok çok zor zira direkt yargı konusu bile olabiliyor
mesela ben kulaklık aldım adamlar gtip koduna kadar yazıp yolladılar...
hani çinden geçmesiyse ab bölgesini denemek ciddi risk ben olsam hiç denemezdim...
Yanlış anlaşıldım galiba. Avrupadaki firmadan, Avrupadaki adrese kargolatacağım. Sonra akrabalar bavulla getirecek. Sadece site güvenilirmidir ona takıldım.

Yanlış anlaşıldım galiba. Avrupadaki firmadan, Avrupadaki adrese kargolatacağım. Sonra akrabalar bavulla getirecek. Sadece site güvenilirmidir ona takıldım.
sonuçta adam 3hafta beklemiş ve ürününü alamamış olarak gördüm
bu siteden alışveriş yapılmaz

bakın amazonda var, güvenilir site arayana kadar amazondan alın kafanız rahat etsin kaldı ki heavengifts bile 59dolar demiş 3a vape 40dolar ama ab ülkelerindeki vergiyi düşünürsek gene amazon.de yolluyorsa akrabanızın adresine amazondan alın
yollamıyorsa aliexpten bile alınabilir en kötü dispute açarsınız...

sonuçta adam 3hafta beklemiş ve ürününü alamamış olarak gördüm
bu siteden alışveriş yapılmaz

bakın amazonda var, güvenilir site arayana kadar amazondan alın kafanız rahat etsin kaldı ki heavengifts bile 59dolar demiş 3a vape 40dolar ama ab ülkelerindeki vergiyi düşünürsek gene amazon.de yolluyorsa akrabanızın adresine amazondan alın
yollamıyorsa aliexpten bile alınabilir en kötü dispute açarsınız...
Eyvallah kardeşim çok saolasın. Hallettim bakalım 2 tane aldım. (y)

Geri