15 Ağu 2022 Cevaplar: 7 Bu çalışma üyemiz @omeringen tarafından gerçekleştirilmiştir. Pdf linki aşağıdadır. ESİGARA REHBERİ Genişletmek için tıkla ...
Kanthal Council 15 Ağu 2022 #3 Tekrar ben de teşekkür edeyim @omeringen ’e. İçeriğin aramalarda gözükmesi fena olmaz diye yineleyeyim.
Tekrar ben de teşekkür edeyim @omeringen ’e. İçeriğin aramalarda gözükmesi fena olmaz diye yineleyeyim.
Namca Community 15 Ağu 2022 #4 Çok güzel ve değerli bir klavuz @omeringen kardeşimize emekleri için teşekkürler.????????????
vez Community 23 Ağu 2022 #5 @omeringen hocama pil ve şarj aleti konusundaki ilgisi ve yardımı için teşekkür ederim. sayesinde hızlıca çözebildim.
@omeringen hocama pil ve şarj aleti konusundaki ilgisi ve yardımı için teşekkür ederim. sayesinde hızlıca çözebildim.
CIPTIS Community 24 Ağu 2022 #6 Emeğine sağlık omeringen hocam nasılsın görüşemedik uzun zamandır Söylemesi ayıp öm.(msj) nasıl atarım bulamadım tel. No aynı mı acaba? Son düzenleme: 24 Ağu 2022
Emeğine sağlık omeringen hocam nasılsın görüşemedik uzun zamandır Söylemesi ayıp öm.(msj) nasıl atarım bulamadım tel. No aynı mı acaba?