• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Epsilon Mods - SolarStorm

Karagezgin

Council
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun Süre ara verdik. Sanırım biraz suyu bulandırmanın vakti geldi.
Gerçekten nadide bir koleksiyon parçası yetekli modör Nicholas Foe'nin el yapımı ürünleri. Şahsen bir tane edinmenin peşindeyim.

eps1.jpgeps2.jpgeps3.jpgeps4.jpg

18650 Regüle Bir Mod. DNA75C çip kullanılıyor. Ücret 750-800 Dolar bandında.

edinebilmek adına (ilgilenenler olursa) Facebook grubu üzerinden yürüyor. Talebe göre üretim ve üretim aşamaları konusunda modör zaten bilgilendiriyor. Bir miktar kapora alınıyor. Ahşap blok seçiliyor.

Buyrun Grup linki
epsilon mods

Çooook güzelmiş. Ben de bir bilgi paylaşayım. M.A.C. Mods Türk bir modörün girişimi. İstenilen ürünlerin butik imalatını yapıyor. Facebook grubu üzerinden iletişime geçip size özel custom stabwood mod yaptırabilirsiniz.

2500-3000 tl ye yapiliyor talebe gore bence cok yuksek bi ucret yada en azindan ben fakirim bana yuksek geliyor.
Şöyle düşünmek lazım , stabwood blok + Chip+metal aksam+connectörler
Zaten blok ve çip metal aksam işlemeleri ve üretimi 2000 lirasını temiz alır bu üretimin kalan bölümü de işçilik kargo ambalaj gibi masraflarıyla üreticinin karını eklediğinizde fiyat normal.

bugün kaliteli bir stabwood almaya kalktığınız da yurt dışından dendro gibi
550-750 dolar paridesinde ödeme yaparsınız .

herkesin bütçesi uygun olmayabilir ki zaten keyfekederürünlerdir

Çooook güzelmiş. Ben de bir bilgi paylaşayım. M.A.C. Mods Türk bir modörün girişimi. İstenilen ürünlerin butik imalatını yapıyor. Facebook grubu üzerinden iletişime geçip size özel custom stabwood mod yaptırabilirsiniz.
işçilik çok ama çok kötü..her yeri hatalı olmasa ve ikinci elde ölü fiyatına gitmese keşke..

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun Süre ara verdik. Sanırım biraz suyu bulandırmanın vakti geldi.
Gerçekten nadide bir koleksiyon parçası yetekli modör Nicholas Foe'nin el yapımı ürünleri. Şahsen bir tane edinmenin peşindeyim.

Ekli dosyayı görüntüle 21777Ekli dosyayı görüntüle 21778Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780

18650 Regüle Bir Mod. DNA75C çip kullanılıyor. Ücret 750-800 Dolar bandında.

edinebilmek adına (ilgilenenler olursa) Facebook grubu üzerinden yürüyor. Talebe göre üretim ve üretim aşamaları konusunda modör zaten bilgilendiriyor. Bir miktar kapora alınıyor. Ahşap blok seçiliyor.

Buyrun Grup linki
epsilon mods
Konuya gelincede kullandığım şık kibar kaliteli ele oturşu ile gerçekten güzel bir mod

Geri