Degisikliklerden dolayi olmus olabilir ustat. Ilk elin gunahi olmaz diyelim. Yeniden paylasirimsihirli anlıklardaki son 3 resim ve bu resim bende böyle görünüyor ?Ekli dosyayı görüntüle 65651
sayalım derseniz sayarız üstat tamamen senin, keyfin ve kahyasına bağlı bir konubu sayılır mı
3 mesaj yukarıdaki resimde gördüğünüz kumalardan sl v1 deki 2,5 senedir kullandığım ulton kuma, Dani micro da ki ise 1,5-2 senelik orijinal aralarında hiçbir fark yok bana göre Era pronun ise kumaya yakın olabileceğini düşünmüyorum, kendim kullanmadım kullananların yorumları bana böyle düşündürüyor.2020 yılında bütün envanteri çöpe atıp ateşliye dönmüştüm. yılbaşı itibariyle tekrar buharlamaya başladım.
önce hem sağlam duran hem de tipini beğendiğim bir mod olan lostvape thelema aldım.
ardından bildiğimden şaşmayayım dedim bir troya l v2 edindim.
karşıma bir kayfun lp v2 çıktı, eski günlerin hatrına dedim onu da aldım.
yenilerde neler var diye bakınırken herkes kuma övüyordu, klon kullanmak istemedim yakın olsun diye era pro aldım.
tabii ki bunların yanında bilimum tel, pil, pamuk, nbase ve aroma da cabası oldu.
şimdi de gözüme mq class ile radiator kestiriyorum ama biraz frene basmam gerektiği için bekleteceğim onları
hocam zaten gözüme, gönlüme göre bir pico bulabilsem hiç yönümü dahi dönmem. ben tipini beğendiğimden bakınıyordum ama sizin dediğinizi de araştıracağım.3 mesaj yukarıdaki resimde gördüğünüz kumalardan sl v1 deki 2,5 senedir kullandığım ulton kuma, Dani micro da ki ise 1,5-2 senelik orijinal aralarında hiçbir fark yok bana göre Era pronun ise kumaya yakın olabileceğini düşünmüyorum, kendim kullanmadım kullananların yorumları bana böyle düşündürüyor.
Mq class konusunda ise biraz araştırma yapmanızı öneririm ateşlemesi picodan hallice diyor kullananlar. EQ ayarı yaparak biraz adam oluyormuş. Pico plus almanız daha mantıklı olabilir. Ya da bütçe müsaitse DNA 60 almanızı öneririm.
Klon firmalari cok gelisti hocam2017-2020 arası kullandığım klon
tavsiyeniz için teşekkürler hocam. muji pamukların dahi fiyatının bu raddeye gelmesini sindirebilirsem kuma'ya da bakacağım inşallahKlon firmalari cok gelisti hocam
Siralarsam
Rekavape
Ulton
Sxk
Ekli dosyayı görüntüle 65657
@GaziHazar hocam yeni birşeyler almaya tövbeliyim ama gittim kuma uzatma kitime metal ( ss430 (saniyede krom diyorlar) ) tank/cam yaptırdım bu sayılır mı