• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En çirkin mod veya atomizerler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koba

Admin
Hep en iyi mod, en şahane atomizer, en muhteşem set olacak değil ya...

Kullanın, kullanmayın, gördüğünüz en çirkin mod, atomizer veya setleri burada paylaşın.

Paylaşın ki elektronik sigara forum tarihine ibereti alem diye geçsin:) sihirlibuhartv’nin utanç sayfası olsun:)

Yardırın efendim????

Oyla 0
Bana göre Fev ve siren serisi. Boğaz vurumu ve soğuk buhar sevsem de bana hitap edeceklerini düşünsem de alamadım. Mod olarak da genel olarak çift pilli olanlar diyebilirim.

Benim her ne kadar zamanında kullanmaktan büyük zevk alsam da tasarım hatları olarak facia olarak gördüğüm atomizer iJoy Elf. Yani şu;
2017-newest-100-original-Ijoy-Elf-sub.png
Mod olarak ise herşeyiyle direk facia olarak gördüğüm de Vapecige Rock Box 40. Yani şu;
e93883.jpg

iJoy Elf sadece tasarım hatlarıyla facia, onun haricinde hazır coilli MTL atomizerler içinde başarılı ürünlerden biri olarak addediliyor ama Rock Box her anlamda facia.

Nerden başlasam bilmiyorum, neden olduğunu da bilmiyorum aldım ben bunu evde yatıyor ama mesela kasa yapısı, "Köşelerini acaba biraz ovalleştirsek falan mı" diye hiç düşünmemişler. Direk olarak delici, kesici alet olarak kullanabilirsiniz. Keza ateşleme tuşuna da hiç kafa yormamışlar, yivli bir perçinin içine daha küçük çaplı başka bir parça koymuşlar, butonumsu bir şey yapmışlar. O yivli parçayı tam sıkarsan ki olması gereken o normalde, ateşleme tuşu ya basılı kalıyor, ya hiç basmıyor. Gevşek bırakman lazım ama bu sefer de tahmin edeceğiniz üzere zımbır zımbır oynuyor butonumsu ateşleme ekipmanı. Böyle bir cümle kuruyorum çünkü kesinlikle buton falan değil. + ve - tuşlarında ne hikmetse biraz kafa yormuşlar, buton koymuşlar click dediğimiz cinsten ama kasa bağlantısını yine yivle yapmışlar, cepe koy-çıkart tuşların yivleri gevşiyor, düşüyor. Modu 2 kere kullandım, 6 kere tuş kaybettim mesela ben. 510 pini pirinç malzemeden. Likit falan dökülürse direk yosun bağlıyor, yaşamaya başlıyor mod. Pil kapağı da pirinçten mesela, terli elle temas edince garip gurup renklere, desenlere bürünüyor. Direk pirinç kullanmışlar sanırım, üstünde yalıtım - kaplama v.b. yok, anında tepki veriyor çünkü. Tek pilli DNA40 çipli bir mod ama abisi DNA75 çipli SD MINI 75'den daha büyük. Baya baya kendine has, naz abidesi bir mod yani kendisi. Gördüğüm, kullandığım, daha doğrusu kullanmak için çabaladığım en kötü mod, çok net.

Ekleme :D
Mod : Asmodus Tribeut 80watt Box mod :sick: Çirkinlik resmen anlam bulmuş bu modun bedeninde :LOL::LOL::LOL:

Geri