Brandno 35'in Castle Long'u en sevdiğim Castle clonu.Caste longun en güzel mix aroması hangi üreticinin acaba? Sanırım turkbuhar coğunlukta
Brandın castleyi bende beğenmiştim. O kadar farklı mixler varki insanın kafası karışıyor hepsini denemekte pek mümkün değilBrandno 35'in Castle Long'u en sevdiğim Castle clonu.
Ayrıca Anatolian Castle klonu da güzeldir. Biraz daha Bourbon baskındır ama
İşte sırf bu yüzden ben genelde tester satan yerlerden alışveriş yapıyorum.Brandın castleyi bende beğenmiştim. O kadar farklı mixler varki insanın kafası karışıyor hepsini denemekte pek mümkün değil
Buharcıbaba-apple tobacco
Buharcıbaba-zuzu
TRV-GB
Buharcıbaba-boss reserve
Arion - Light tobacco
Arion - raven
Buharcıbaba-limontart
Genelde buharcıbaba mix lerini tercih ediyorum, Türk buhar, aroma vadisi falanda denedim ama paraya kıyarsam Trv diy kitleri cimriliğim tutarsa buharcıbaba mixleri bayram sonu buharevi mix lerini denemeyi düşünüyorum saygılar
Hocam adres vermeyim belki forum kurallarına aykırıdır sonuçta forum tedarikçisi değiller, ne siz nede ben zor duruma düşmeyelim bu foruma bende yeni katıldığım için uygulamaları şuan bilmiyorumTrv Diy Kitlerini nerden bulabilir ben bi kaç kere aradım ama bi sonuç cıkaramadım