• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara ElfLiq hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feanor22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feanor22

Community
Sevgili tedarikçiler kullan-at modellerinden elfbar likit çıkardı malumunuzdur.ELFLİQ kendisi ingiltere üretimli görünüyor.Sizlerde ingiltereden orjinal likitler getirdiğinize göre elfbarlarda çok tuttuğuna göre likitleri neden gelmiyor acaba ?
Tamamen meraktan soruyorum bu işlerde çok yeniyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

ticari sır
açıklayamam????
şaka şaka kar marjı düşüktür, normal kar edecek fiyatada kimse almaz diye düşünmüşlerdir????

Sırrı açıkladık bütün oyun bozuldu “DOLMA DÜŞTÜ YA” ????
Yani kendi sitelerinde 3 ayrı 10ml şişe 10 pound bence 30ml iyi paraya satılır hele elfbarın likidi dense deneyen herkes almak ister bence şahsen ben isterim.
Bir likit tedarikçisi doğuyor ????

hocam yanılmıyorsam en az 80tl civarı bir kar var disposable pod işinde, firmaya göre değişir ama yaklaşık bu değerlerde
30ml likit satmakla pod satmak arasında satış adedi farkı olacaktır illa ki
bizim tedarikçiler az kar bırakacak bişey asla getirmezler, nice atomizerler modlar gelmedi ülkeye, var mı aranızda innokin ato kullanan?
piyasası oluşursa elbette gelir ama bir rüzgar gibi gelip geçmesi olası bir firma
birde en güçlüsü 20mg olunca iyi içirtir kendini
bazı şeyler bizim piyasaya uğramıyor malesef ama ben kaçakçı arkadaşlara da suç bulamıyorum açıkcası, illegal piyasalar böyledir, misal kent switch bayazıtta 25tl istanbulda 65tl, likit/ato/mod piyasası da böyle olmak zorunda illa ki ama olmuyor işte, 200e aldığını 275e satacak da ne kazanacak bu adam, ilk baskında bir yılı heba olur gider
ha bir gün bu iş yasallaşır sen o zaman gör bolluğu

Umut fakirin ekmeği hocam bizde birilerini gazlayalım da getirsinler içelim şu elfliq neymiş bir görelim istediğimizden.
Cihazın makarasını likitlerindede görebilecek miyiz acaba derdindeyim ben eğer öyleyse hepimiz için yol gösterici olacak çünkü bence.Çünkü ben okudum biraz nedir bu aletleri bu kadar aromalı yapan diye kimi efektör diyor kimi tel diyor kimi pamuk diyor kimi sünger diyor.En azından likitten mi görürüz ????

Geri