• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Elfbar ve Vozol içimi ve tadı için hangi ikiti kullanmalıyım?

Merhabalar;
Sigarayı bırakmak için vozol ve elfbar tek kullanımlık vape denedim tadı çok hoşuma gitti ve sigara gibi içebildim. Aynı tat ve içimi almak için hangi elektronik sigara ve likiti tercih etmeliyim? Daha önce hiç kullanmadım. Bütçem 2500TL+

Oyla 0
Tek kullanımlık olanlarla devam etseniz ve kısa sürede bırakabilseniz ne güzel olurdu di mi :) İflas etme riski var tabi o şekilde.
Sarım marım yapamam diyorsanız yurtiçi bulunabilecek hazır bobinli tank Nautilus 3 alabilirsiniz. Altına mod olarak tek pilli her şey gider.
Sarım yaparım derseniz de Berserker v3 alabilirsiniz.

Likit işi konusunda da hiçbir önerim yok, premium pahalı likit kategorisinde olacak istedikleriniz çünkü.

Tek kullanımlık olanlarla devam etseniz ve kısa sürede bırakabilseniz ne güzel olurdu di mi :) İflas etme riski var tabi o şekilde.
Sarım marım yapamam diyorsanız yurtiçi bulunabilecek hazır bobinli tank Nautilus 3 alabilirsiniz. Altına mod olarak tek pilli her şey gider.
Sarım yaparım derseniz de Berserker v3 alabilirsiniz.

Likit işi konusunda da hiçbir önerim yok, premium pahalı likit kategorisinde olacak istedikleriniz çünkü.

Evet aslında çok istemiyorum ama ağzımdan duman çıkarma isteğini gidermem için bu en zararsız yol gibi görünüyor. Teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için. Sigara gibi çekebilecek miyim? Likit konusunda da yardıma ihtiyacım var.

Juul gördüm internette bunun tadı güzel midir?

Sigara gibi çekebilecek miyim?
Evet dediklerimin ikisi de sigara içim (MTL). Bir de nargile içim (DL) cihazlar var, onları hiç önermem zaten ateşliyi bırakmaya çalışacak birine.

Juul tarzı hazır bobin cihaz bakıyorsanız o modele özgü kartuş/bobin bulunuyor mu piyasada onu göz önünde bulundurun özellikle. Almak değil de uzun süre kullanabilmek önemli.

Evet dediklerimin ikisi de sigara içim (MTL). Bir de nargile içim (DL) cihazlar var, onları hiç önermem zaten ateşliyi bırakmaya çalışacak birine.

Juul tarzı hazır bobin cihaz bakıyorsanız o modele özgü kartuş/bobin bulunuyor mu piyasada onu göz önünde bulundurun özellikle. Almak değil de uzun süre kullanabilmek önemli.
Çok teşekkürler önerilerinizi dikkate alıcam. ❤️❤️

Evet aslında çok istemiyorum ama ağzımdan duman çıkarma isteğini gidermem için bu en zararsız yol gibi görünüyor. Teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için. Sigara gibi çekebilecek miyim? Likit konusunda da yardıma ihtiyacım var.

Juul gördüm internette bunun tadı güzel midir?
Jull 2 versiyonunu gördüm birisi sadece kartuşlu diğeri ise dolum yapılıyordu sanırım fakat şarj problemi ile kartuştan çok şikayetçi olan vardı.

Uzun süreli kullanmak istiyorsan smok modellerine bak nord 2 ve 4 en yaygın en azından kartuş ve coil sıkıntısı yaşamazsın bu cihazlarda.

en temizi nautilus 3 @omeringen 'e katılıyorum (bu ato alınıp nic salt likit içilecekse ns coil bakın olmadı 1ohm üstü coil alın 0.7ohm ile salt içmeyin başta)
ama caluburn g2 vb. güzel bir pod da alınabilir ancak gün içi tüketim çoksa pod bataryası yetmeyebilir
ato alacaksanız mod olarak birçok model var ama giriş seviyesi bişey alınabilir temiz bir pico 2 alınabilir veya boru tipi ama mech olmayan bir mod alınabilir (ehpro cold steel gibi)
cihaz önemli ama likit daha önemli, ilk başta 35mg veya 50mg ithal/yerli ile başlayın sonra kendiniz yaparsınız
e sigara nükleer fizik değil, mekaniklerini anlayınca çok basittir

Geri