güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum hocamöncelikle hayırlı olsun hocam.
şuan revaçta olan pod cihazlara yahut hazır coilli kitlere yönelebilirsiniz. hem sigara isteğinizi kesmesi açısından hem de kullanım kolaylığı bakımından işinizi görecektir. forum içerisinde sıfır cihaz satan tedarikçilerimizden hem cihaz hem de likit konusunda fikir alıp alışveriş yapabilirsiniz.
daha sonrasında işin içine biraz daha girdikten sonra ve kullanım kolaylığı ile taşıma alışkınlığı kazanmanızın ardından, sigarayı bıraktığınız için söylüyorum, mtl dediğimiz sigara içimine benzer cihazlara yönelebilirsiniz. o noktadan sonra zaten forumda merak ettiğiniz her hususu araştırarak kendinize en uygun yolu seçersiniz.
Cevap için teşekkür ediyorum hocam, ben mesela şu an smok nord 4 ila 5 düşünüyorum siz hangisini önerirsinizhocam ya dl pod alacak ya da dl kit yapacaksınız, salt istemiyorsunuz ve aroma istiyorsanız tek seçenek bu
pod ucuz kite nazaran ama coil ister kartuş ister ama bazıları sarımlıdır
kit ise bir tık pahalı olmakla beraber hazır coille başlanır ileride rta alınırsa daha ucuza gelir uzun vadede
örneğin smok veya vaporesso büyük bataryalı bir pod en az 1800tl
alıştınız ve içmeye devam ettiniz ve rta alacaksanız mod ve atomizer lazım
ben olsam podla başlarım, zira pod her zaman lazım hatta ben kitlerden poda döndüm
smok nord 5 nord gt veya vaporesso luxe serisi (bir ürün daha girecek bizim piyasaya öylece bekliyoruz ya gelemedi kendileri) dl için çok iyi, 1000mah batarya ile dl olmuyor
hocam aslında nord gt sanki çok daha düzgün bir cihaz en azından pil 500mah daha büyük, eskiden otomatik watt ayarlaması sorunu vardı ve düzeltilemiyordu ama son partilerde düzeltilmiş olması lazımCevap için teşekkür ediyorum hocam, ben mesela şu an smok nord 4 ila 5 düşünüyorum siz hangisini önerirsiniz
Teşekkür ediyorum hocam nord gt şimdi sizden duydum onada bakıp şu an değerlendireceğim dediğiniz gibi beklerim 1 ay'a kadar sorun yok yeni tanıtılacak olan ürün markası nedir acaba?hocam aslında nord gt sanki çok daha düzgün bir cihaz en azından pil 500mah daha büyük, eskiden otomatik watt ayarlaması sorunu vardı ve düzeltilemiyordu ama son partilerde düzeltilmiş olması lazım
nord 4 rpm2 nord 5 ve gt rpm 3 kullanıyor ama rpm 3 sadece 0.15 ve 0.23 ohm ile geliyor ve bence saçma
sanki nord 4 daha iyi
ama şöyle bir hafta bekleyin güzel bir cihaz giriş yapıcak aha şimdi sordum onu alın bence
hocam onu söyleyemem ama stoğa gelince size ileteyim, arkadaş güvenip söylemiş forumda yazsam ayıp olurTeşekkür ediyorum hocam nord gt şimdi sizden duydum onada bakıp şu an değerlendireceğim dediğiniz gibi beklerim 1 ay'a kadar sorun yok yeni tanıtılacak olan ürün markası nedir acaba?
oh özür dilerim hiç sorun yokhocam onu söyleyemem ama stoğa gelince size ileteyim, arkadaş güvenip söylemiş forumda yazsam ayıp olur
Hocam şöyle, ben böyle fazla nikotin bağımlısı biri değilim sigarayı içsem 1 paketi 1 haftada bitiririm anca tabi oda nikotin ihtiyacımı karşılamak için kullanıyordum ve merve aromalı ve az nikotinli olsun diye elektronik sigaraya geçmeye karar verdim normalde taşıma kolaylığı olsun diye salt likitli modellere bakıyordum caliburn x özellikle ama nikotinden ziyade aroma'yı vurguladığım için normal likitli modellere bakıyorum şu an Nord 4, Nord 5, Nord GT vs. ve şu an Nord GT ilgimi çekti diyebilirim.Hocam, pod yerine starter kit'lerle de başlayabilirsiniz. Starter kit'in yanına da sarımı kolay bir atomizer alırsınız. Starter kit'in orijinal coillerini tüketesiye kadar sarımı ve sarım inceliklerini öğrenmeye çalışırsınız. Starter kit'in coilleri tükendiğinde kendi sarımınızla ato ve starter kit'in modunu birleştirerek giriş seviye bir setup yapabilirsiniz. Tabii bunların tamamı benim nacizane fikirlerimdir. İlk sigarayı bırakmaya çalıştığımda doğrudan kendim sarım yapmaya çalışarak beceremeyip tekrar ateşliye dönmüştüm. Fakat bu seferinde sarımları kendim yaparak atomizer ve setup kurdum rahatım. Bir aya yakın bir süredir ateşli kullanmıyorum.
hocam ben mtlde 9mg içiyorum meselaHocam şöyle, ben böyle fazla nikotin bağımlısı biri değilim sigarayı içsem 1 paketi 1 haftada bitiririm anca tabi oda nikotin ihtiyacımı karşılamak için kullanıyordum ve merve aromalı ve az nikotinli olsun diye elektronik sigaraya geçmeye karar verdim normalde taşıma kolaylığı olsun diye salt likitli modellere bakıyordum caliburn x özellikle ama nikotinden ziyade aroma'yı vurguladığım için normal likitli modellere bakıyorum şu an Nord 4, Nord 5, Nord GT vs. ve şu an Nord GT ilgimi çekti diyebilirim.
Anladığım kadarıyla yaptığınız araştırma sonucu yanlış bir çıkarım yapmışsınız. Evet genel olarak Pod Modlarda Salt likit kullanılması tavsiye ediliyor olsa da bu zorunlu olduğunuz anlamına gelmiyor. Burada birçok kişi Salt likiti, içeriğinin fazla teferruatlı olması sebebi ile tavsiye de etmiyor ama kullananlarda var tabi ki.
Siz şu anda anladığım kadarıyla Salt tüketmek istemediğiniz için DL içim yapmak zorunda olduğunuz kanısına varmışsınız. Çünkü ismini verdiğiniz Caliburn X, MTL bir cihazken diğer saydıklarınız DL içim sağlayan ürünler, bazılarına bakmadım ama büyük ölçüde öyle görünüyor.
MTL içim ve DL içim arasındaki farkı ve ne istediğinizi belirleyin. Sonrasında bu kararınız doğrultusunda neler yapılabilir ona bakar yorum yapan arkadaşlar.
burdan çıkardığım anlam sanırım likitte, yüzdelik nikotin seçenekleri bulunuyor doğru mudur?hocam ben mtlde 9mg içiyorum mesela
dl için 6mg
şuan dl podlarımın likitler 6mg nic olacak şekilde salt demlendi
mtl podlarımın likitleri ise 12mg nic olacak şekilde salt demlendi
salt için illa 25-35-50mg içmeniz gerekmez ki
hocam 1ml içinde kaç mg nikotin var onu belirler o rakamlarburdan çıkardığım anlam sanırım likitte, yüzdelik nikotin seçenekleri bulunuyor doğru mudur?