• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara ELEKTRONİK SİGARA TAVSİYESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardagky01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardagky01

Yeni Üye
Merhabalar dostlarım size pek bilgim olmadığı bir konuda yardım isteyeceğim. Sigarayı bırakmak için puffa başladım manyak etti her hafta bitiyor 4 güne bi 12klık vozol almak zorunda kalıyorum allaha şükür maddi sıkıntım yok ama öğrenciyiz çok masraf elektronik sigara alacağım araştırdığıma göre smok nord 5 ve drag 4 önerdiler. ağıza değilde direkt ciğere çekilen bolca duman çıkan ve aroması bol bir elektronik sigara tavsiyenizvar mı ? varsa link atar mısınız iinternetten alacağım tavisyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim(bütçe sıkıntım yok sadece duman ve aroması bol olsun) teşekkürler

mrb kardeşim .
madem öğrencisin coil derdinden kurtulman için benim önerim drag x olur Wotofo SMRT PNP RBA Kit yanına bunuda alırsan ekonomik bir kullanım sağlarsın.
buhar ve aromada iyi diyebiliriz .

Forum tedarikçilerinden Vaporesso Luxe xr Max aldık eşime uzun süreli kullanmadı daha yeni aldık ama malzeme kalitesi çok iyi. Şarjı da uzun süreler gidiyor 2 gündür kullanıyor eşim ilk geldiğinde şarjı ℅71 di bugün daha 50lere düştü. 0.4 ve 0.2 ohm coilleriyle DL olarak normal likitle de kullanılabiliyor. Şarj süresi biz mtl kullandığımız için farklılık gösterebilir ama tavsiyemdir.

Forum tedarikçilerinden Vaporesso Luxe xr Max aldık eşime uzun süreli kullanmadı daha yeni aldık ama malzeme kalitesi çok iyi. Şarjı da uzun süreler gidiyor 2 gündür kullanıyor eşim ilk geldiğinde şarjı ℅71 di bugün daha 50lere düştü. 0.4 ve 0.2 ohm coilleriyle DL olarak normal likitle de kullanılabiliyor. Şarj süresi biz mtl kullandığımız için farklılık gösterebilir ama tavsiyemdir.
hocam coil ömrü ve aroma nasıl?
şuan deneyimlediğime göre smok ve aspire coil ömrü muhteşem, xr max almayı çok düşündüm bi denk gelmedi...

mrb kardeşim .
madem öğrencisin coil derdinden kurtulman için benim önerim drag x olur Wotofo SMRT PNP RBA Kit yanına bunuda alırsan ekonomik bir kullanım sağlarsın.

coil derdi ne ki kral fiyat sıkıntı değil yeter ki bol duman ve sıkıntı çıkarmasın bana ben emzik gibi içiyorum drag x diyosan drag x alacağım yorumlarımı 3 4 güne yazarım

mrb kardeşim .

birde kral bu attığın kit ne işe yarıyor alayım mı birde bana güzel bi likit bol aromalı muz olur dondurma tarzı ferah meyveli likit önerir misin drag x le likiti nereden alayım kusura bakma çok yüklendim mazur gör sağolasın

kit işlevini yutube üzerinden izleyerek öğrenebilirsin . hazır coil kullanımını sağlar ve ekonomiktir .
aroma ve likit tavsiyesi vermiyorum genelde kişiye göre değişkendir aroma muhabbeti.
likit kullanıma göre değişkendir MTL ve DL . vurumlu yumuşak gibi
burada likit satan dostlarımız var ilanlar bölümünde .

Geri